Els Agents cívics de Tordera estrenen portal web

Font: Ajuntament de Tordera
11/05/2016 - 10:51

Dins del Portal de Civisme i Convivència: agents cívics de Tordera hi trobem les funcions i àmbits d'actuació dels agents cívics juntament amb les ordenances i documents relacionats amb el departament, com poden ser l'horari de la Deixalleria Municipal o el calendari de recollida de mobles, entre d'altres.

Des de la Regidoria de Civisme amb la col·laboració del departament d'Agents cívics de Tordera s'ha creat un lloc web per tal de facilitar l'accés a les matèries de civisme i convivència.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La guia de bones pràctiques “Cultural and spiritual significance of nature. Guidance for protected and conserved area governace and management” acaba de sortir publicada en el número 32 la col·lecció de la Comissió Mundial d’Àrees Protegides d’UICN.

Article

Hàbitat és una guia d’activitats per a l’educació ambiental que pretén abordar la tasca educativa partint de l’experiència vivencial. S’utilitza l’activitat, el joc, la simulació i la implicació, fins i tot física, en la modelització dels processos com a suport del diàleg amb la realitat.

Article

Creat per ISGlobal, el seu objectiu és sensibilitzar el públic jove sobre com es transmeten les infeccions i com es poden prevenir

Butlletí