El Tram Zero, una ajuda a les famílies amb menys recursos per poder fer front a la factura de l'aigua

10/10/2016 - 08:52

El departament d'Habitatge Digne de l'Ajuntament de Bigues i Riells ha arribat a un acord amb Sorea per reduir a 0 euros el primer tram de la factura de l'aigua i la quota fixa del servei de l'aigua.

L’acord pretén ajudar a les famílies amb menys recursos a pagar la seva factura de l’aigua bonificant el primer tram de consum de la tarifa d’ús domèstic de l’aigua, fins a un màxim de 10 m3, i la quota fixa del servei. Per a les unitats de convivència de més de 3 persones, el límit de consum s’ampliarà en 3 m3/mes per cada persona de més que sobrepassi el límit de 3 persones.

Poden optar a aquesta bonificació aquelles persones que tenen un contracte de subministrament d’aigua destinat a habitatge habitual, que estan empadronades a Bigues i Riells amb una antiguitat superior a 12 mesos i les rendes de la seva unitat familiar siguin iguals o inferiors al 66,6% de l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), incrementades en una certa quantitat per cada nou membre. Com a referència podem dir què, una família de quatre membres, amb uns ingressos nets mensuals màxims de 720,17 €, té dret al Tram Zero.

L’Ajuntament ha publicat les bases i el formulari de sol·licitud al web de l’Ajuntament i aquelles persones que compleixin els requisits ja poden presentar les seves sol·licituds a Serveis Socials de l’Ajuntament de Bigues i Riells. Podeu descarregar els documents al següent enllaç.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalBigues i Riells

Relacionats

Article

Montmeló disposa d’un servei públic d’abastament des de 1957 amb un model de gestió directa de forma continuada. L’any 2015 es posava en funcionament el dipòsit del Turó de la Bandera de Montmeló que va permetre millorar el subministrament d'aigua a Montmeló i Parets. Les obres, acordades en un conveni entre el Govern català i els dos ajuntaments l'any 2009, van anar a càrrec de l'empresa ATL, concessionària de la Generalitat.

Notícia

A Bigues i Riells del Fai, el projecte Llegim el Riu vol impulsar la participació ciutadana per millorar l’estat dels rius. Aquest dimarts s’ha fet una jornada emmarcada dins la programació per celebrar el Dia de la Terra.

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Butlletí