El món de l'hort i la cuina de proximitat, a les biblioteques del Baix Llobregat

17/01/2017 - 14:35

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre 2017 del cicle "De l'hort a la biblioteca", un projecte que compta amb la participació de 13 biblioteques del Baix Llobregat, adscrites a la Xarxa de Biblioteques Municipals, i que vol donar a conèixer els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El projecte "De l'hort a la biblioteca" és una iniciativa de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat guanyadora del Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014, s'ha fet extensiu també als municipis de Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, el Papiol, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat. Així, durant aquest primer trimestre de 2017, s'han programat múltiples activitats (exposicions, clubs de lectura, tallers de tast i cuina, xerrades...) que volen apropar la ciutadania a una vida i una dieta més saludables, i alhora aprofitar els productes de proximitat. Podeu consultar amb detall totes les activitats en el següent enllaç: Activitats i biblioteques participants del projecte.

Pots consultar recursos dels horts a les biblioteques a l'enllaç.

Agenda d'activitats


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
En el marc del projecte Llavors de sempre

200 persones de 20 horts comunitaris de Granollers i comarca han recollit recullen a l’Espai Congost safates de planter de varietats locals en el marc de la sisena edició del projecte Llavors de sempre.

Notícia

A través de l'ajuntament, Consell Comarcal i la Cooperativa Agroecològica l'Aresta cerquen propietaris de terrenys que els tinguin en desús per fer-hi horts i recuprar la terra per al sembrat.

Article

A Sant Vicenç dels Horts s’ha posat en marxa recentment l’Espai Test Agrari, un projecte pioner amb l’objectiu de dinamitzar el sector agrícola local i fomentar la incorporació de la nova pagesia.

 

Butlletí