El món de l'hort i la cuina de proximitat

Font: Diputació de Barcelona
27/04/2016 - 08:58

Ja es pot consultar la programació del segon trimestre del cicle "De l'hort a la biblioteca", un projecte que compta amb la participació de 13 biblioteques del Baix Llobregat, adscrites a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, que vol donar a conèixer els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El projecte "De l'hort a la biblioteca" és una iniciativa de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, guanyadora del Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014. Inclou diverses activitats (exposicions, clubs de lectura, tallers de tast i cuina, xerrades...) que volen apropar els ciutadans a una vida i una dieta més saludables, i alhora aprofitar els productes de proximitat.


   

 

Municipis: 
Baix LlobregatSant Boi de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Notícia

L’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat han presentat la nova instal·lació de recàrrega ràpida aquest matí al municipi, on s’ha creat un hub de mobilitat de baixes emissions, que inclou també FGC, AMBici i Bus Metropolità. El pla d’expansió de la xarxa d’electrolineres de l’AMB preveu que la xarxa passi de les 10 actuals a 102 a finals del 2024.

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Butlletí