El món de l'hort i la cuina de proximitat

Font: Diputació de Barcelona
27/04/2016 - 08:58

Ja es pot consultar la programació del segon trimestre del cicle "De l'hort a la biblioteca", un projecte que compta amb la participació de 13 biblioteques del Baix Llobregat, adscrites a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, que vol donar a conèixer els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El projecte "De l'hort a la biblioteca" és una iniciativa de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, guanyadora del Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014. Inclou diverses activitats (exposicions, clubs de lectura, tallers de tast i cuina, xerrades...) que volen apropar els ciutadans a una vida i una dieta més saludables, i alhora aprofitar els productes de proximitat.


   

 

Municipis: 
Baix LlobregatSant Boi de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Notícia

En el marc del projecte Ecoindústria s’ha posat en marxa una important actuació per realitzar una diagnosi exhaustiva en els polígons industrials dels ajuntaments del Delta del Llobregat en relació a l’economia circular.

Article

Vídeo que parla del valor forestal dels nostres boscos dins de la campanya de Valor de les Muntanyes del Baix.

Butlletí