El Consell d'adolescents de Sant Joan Despí treballarà els objectius de desenvolupament sostenible

21/12/2020 - 09:42

Un dels encàrrecs que té el Consell d'Adolescents és treballar propostes entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, entre els quals hi ha la igualtat, la lluita contra el canvi climàtic o la solidaritat.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha constituït el Consell d'Adolescents 2020-2021. Aquest òrgan consultiu de l'alcalde, que es va posar en marxa l'any 2017, està format per representants de 2n i 3r d'ESO dels centres de secundària de la ciutat i té com a objectiu donar veu i recollir les propostes i inquietuds del col·lectiu d'adolescents.

La constitució de la tercera promoció del Consell d'Adolescents s'ha celebrat de manera telemàtica. En primer lloc, els consellers i conselleres sortints han explicat la feina que van fer durant el curs passat. I, a continuació, es va constituir el nou consell 2020-2021 amb l'entrada de nous consellers i conselleres.

Durant l'acte de constitució del consell, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va encarregar-los que treballin sobre diferents temes per aportar la seva visió i idees. Un dels encàrrecs que té el Consell d'Adolescents és treballar propostes entorn als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, entre els quals hi ha la igualtat, la lluita contra el canvi climàtic o la solidaritat.

Altres encàrrecs que va rebre el consell per part de l'alcalde van ser reflexionar sobre els nous usos del temps, sobre com combatre la desinformació, sobre la incorporació de la diversitat als projectes de ciutat i sobre accions de microurbanisme que es poden fer als barris.


 

Municipis: 
Baix LlobregatSant Joan Despí
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Elaborat per la Fundació Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés seleccionat 12 dels 17 ODS, un per a cada mes de l’any, per il·lustrar el calendari del curs 2020-2021. Cada mes, es proposen activitats pedagògiques adreçades a aprofundir en aquests 12 objectius.

Article

Entre d'altres eines, han fet un taller en línia interactiu.

Entrevista
AGENDA 2030: La visió de la universitat

Josep M. Vilalta és Secretari executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques i director de la Global University Network for Innovation. En aquesta entrevista, Vilalta reflexiona sobre la importància d’avançar cap a una societat del coneixement i sobre el paper central de l’educació en la construcció d’una societat.

Butlletí