El calendari del Delta del Llobregat dedica l'any 2018 als fruits i llavors

18/12/2017 - 10:01

El tradicional calendari del delta del Llobregat dedica l’any 2018 als fruits i llavors del delta. 

L’any 1992, el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat va iniciar l’edició d’aquest calendari. Aquell any encara no s’havien sanejat les aigües ni les platges; els canals i el riu eren clavegueres a cel obert; no existien espais naturals visitables, ja que la majoria continuaven en mans privades i hi havia grans incerteses sobre la seva supervivència. Calia, per tant, desvetllar l’interès públic sobre la importància dels valors naturals del delta i estimular-ne la valoració social i conservació.

El calendari ha contribuït a aquests objectius des d’aleshores, tot llegant-nos una col·lecció d’imatges excel·lents que demostren que el delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible.

Trobareu calendaris als taulells d'edificis municipals com les oficines del c. del Centre i del c. Major, Casa de la Vila, centres cívics i Porta del Delta.


    

 

 

 

Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

Vídeo que parla del valor forestal dels nostres boscos dins de la campanya de Valor de les Muntanyes del Baix.

Article

Més de 300 alumnes participen en el servei comunitari ambiental durant aquest curs

Butlletí