El bosc a la taula

Font: PEFC Catalunya

20/05/2024 - 10:58

 

Descobreix "El bosc a la taula"! Aquest fascinant llibre és molt més que una simple col·lecció de receptes. És una poderosa eina de promoció de la gestió forestal sostenible a Catalunya.

Amb la col·laboració de 20 destacats cuiners catalans, aquest llibre ens submergeix en un viatge culinari únic, on els ingredients provenen de boscos sostenibles certificats per PEFC Catalunya.

En aquest vídeo, el president de PEFC Catalunya, Josep Maria Vida d'Abadal, ens introdueix a l'essència de l'entitat i el seu compromís amb la gestió forestal sostenible. A més, el gran xef Carles Gaig comparteix la seva perspectiva sobre la importància dels boscos i ens mostra una de les delicioses receptes incloses en el llibre.

 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article


CATESCO i les entitats culturals de l’Aliança Catalunya 2030 promouen un espai de reflexió sobre drets culturals i sostenibilitat coincidint amb Mondiacult 2025 a Barcelona.

Article

Una guia per promoure la gestió sostenible dels boscos amb la silvopastura.

Article
Guia per a promoure el binomi salut i natura en la infància, adolescència i joventut

Aquesta guia és un producte elaborat en el marc de la Taula Salut i Natura d’Infància, Adolescència i Joventut, per la Societat Catalana d’Educació Ambiental i la col·laboració de Xarxa per a la Conservació de la Natura, amb el suport del Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica. 

Butlletí