Eines de comunicació de la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Redacció
21/11/2011 - 00:00

 

A part dels logotips, insígnies pels organitzadors o signatures mail de la Setmana per donar visibilitat a les comunicacions electròniques, els responsables de les accions de la Setmana poden descarregar a la web de la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus aquestes eines de comunicació:

 

Cartells i material expositi:

  • Pòster de presentació
    Pòster en què es descriu la Setmana Europea de la Prevenció de Residus: objectius del projecte Setmana LIFE+, socis del projecte, organitzadors de la Setmana, categories de responsables de projecte, els cinc temes d'acció, els Premis Europeus de Prevenció de Residus.
  • Pòster de la Setmana
    Eina de promoció que il·lustra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i la seva dimensió europea emfatitzant les accions de prevenció de residus.
  • Plafons d'exposició
    Un conjunt de plafons d'exposició per augmentar la conscienciació i proporcionar informació sobre el tema de la prevenció dels residus. Aquesta eina, integrada per cinc plafons, presenta els cinc missatges principals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i il·lustra els principals problemes relacionats amb la prevenció de residus i diverses accions per prevenir residus.

Fullets i guies
  • Fullet de la Setmana
    Fullet de promoció de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, en el qual es remarquen deu bons costums per evitar la producció de residus. En una de les cares del fullet es presentarà el projecte LIFE+ i la Setmana, i a l'altra s'hi inclouran il·lustracions d'accions per a la prevenció de residus.
  • Llibreta per a la llista de la compra
    Aquesta llibreta per a la llista de la compra està dissenyada per  conscienciar els usuaris sobre el consum ecològic i per animar-los a fer  accions simples que permeten reduir els residus de menjar. L'objectiu és aconseguir que l'usuari adquireixi l'hàbit de comprar només els productes que realment necessita escrivint llistes per anar a comprar que s'adaptin a les seves necessitats reals i adquirint hàbits de prevenció de residus.

Altres eines

  • Joc de l'oca «Carrera de la Prevenció»
    Eina educativa creada per a un públic jove amb la participació de líders joves o professors. L'objectiu del joc és conscienciar el públic, i especialment els nens, sobre els hàbits més adequats per prevenir els residus d'una manera divertida.
  •  Residuòmetre
    Joc d'internet que pretén conscienciar el públic sobre la prevenció dels residus d'una manera divertida i entretinguda. El concurs es presenta en un format d'autoanàlisi i posa èmfasi en les actituds que es poden adoptar en comprar a fi de reduir els residus.

  • Adhesius contra el correu brossa
    Adhesiu contra el correu brossa per col·locar-lo a les bústies de les llars que no vulguin rebre correu impersonal i per evitar que una quantitat considerable de residus de paper acabi a les escombraries. L'adhesiu inclourà el logotip de la setmana.

Més informació aquí 

Tot sobre la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus al nostre especial 

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí