Del camp a la taula

26/07/2021 - 15:12

A la web de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica trobareu l’àlbum interactiu “Del camp a la cuina: l’aventura de la producció ecològica”, un àlbum il·lustrat molt complert, que il·lustra el treball de la pagesia ecològica i segueix el producte ecològic des del camps i la granja fins al menjador (escolar), passant per la transformació, elaboració i comercialització del producte.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandemia de Covid 19, enguany la gran majoria d’activitats seran virtuals.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia



Amb motiu del Dia Mundial contra el Malbaratament Alimentari, que se celebra el 29 de setembre, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en valor les accions que impulsa per reduir el malbaratament d’aliments a la comarca. Aquesta jornada internacional vol sensibilitzar la ciutadania sobre l’impacte ambiental, social i econòmic que suposa llençar aliments que, tot i ser perfectament comestibles, no arriben a consumir-se. 

Article


 

Ponència de Carlos Moreno, professor investigador a la Sorbonne Université i ideòleg del concepte de «la ciutat dels 15 minuts» en la jornada «Als municipis, mobilitat per a tothom», celebrada el 19 de setembre de 2025 al Paraninmf de Barcelona.

Article

Rubí ha estat i és líder de la transició energètica local, en la cerca de l'eficiència i reducció de consums energètics i la promoció de les energies renovables, a ajuntament, ciutadania i empreses.

Butlletí