Del camp a la taula

26/07/2021 - 15:12

A la web de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica trobareu l’àlbum interactiu “Del camp a la cuina: l’aventura de la producció ecològica”, un àlbum il·lustrat molt complert, que il·lustra el treball de la pagesia ecològica i segueix el producte ecològic des del camps i la granja fins al menjador (escolar), passant per la transformació, elaboració i comercialització del producte.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandemia de Covid 19, enguany la gran majoria d’activitats seran virtuals.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El projecte europeu UP2030 posa a l’abast de les ciutats una plataforma de serveis per avançar cap a la neutralitat climàtica, oferint eines i recursos per transformar els seus espais urbans cap a la resiliència climàtica i de manera inclusiva

Article

La Diputació de Barcelona presenta a CONAMA 2025 Municipis pel Clima, una nova eina per accelerar la transició ecològica local

Article


Aquest any 2025 es compleix els 25 anys que els municipis de Tiana, Tona i Riudecanyes van ser els primers municipis catalans a implantar la recollida selectiva porta a porta.

Butlletí