Del camp a la taula

26/07/2021 - 15:12

A la web de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica trobareu l’àlbum interactiu “Del camp a la cuina: l’aventura de la producció ecològica”, un àlbum il·lustrat molt complert, que il·lustra el treball de la pagesia ecològica i segueix el producte ecològic des del camps i la granja fins al menjador (escolar), passant per la transformació, elaboració i comercialització del producte.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandemia de Covid 19, enguany la gran majoria d’activitats seran virtuals.


 

Categories: 

Relacionats

Article
 


Aquest llibre pretén aproximar el lector a l'economia circular (EC), una de les estratègies clau del segle xxi que afavoreixen el desenvolupament sostenible, i plantejar si serà una realitat o desig a curt termini analitzant factors polítics, econòmics, socials i ambientals.

Article

L’Estratègia per fer front a la calor. Pla Calor 2025-2035 inclou una cinquantena de mesures per reduir l’efecte d’illa de calor, millorar el confort tèrmic dels edificis, protegir les persones més vulnerables i millorar els protocols d’emergències, entre altres. El full de ruta s’ha elaborat mitjançant un procés participatiu i amb inspiració d’experiències internacionals. S’emmarca en el Pla Clima, el full de ruta municipal per adaptar la ciutat als efectes de l’emergència climàtica.

Article
Co-creació d'accions col·lectives en l’àmbit local

En el context actual de crisi ecològica i social, el sistema agroalimentari representa un dels principals vectors d’impacte i, alhora, un dels espais clau per impulsar canvis estructurals.

Butlletí