Conserges de les escoles i edificis públics d'Igualada reben formació en estalvi i eficiència energètica

09/11/2022 - 15:37

L’objectiu és guiar al personal de consergeria per tal que siguin capaços de gestionar correctament l’energia de l’edifici

El Departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada ha organitzat un curs per a conserges d’escoles i equipaments municipals sobre estalvi i eficiència energètica. L’objectiu és guiar al personal de consergeria per tal que siguin capaços de gestionar correctament l’energia de l’edifici (programació de calefacció, il·luminació, stand by, gestió energètica durant les vacances, etc,)

L’activitat s’ha desenvolupat en dues sessions. La primera va tenir lloc el dimarts 18 de manera presencial i en línia, on es van impartir coneixements teòrics. La segona va ser una sessió pràctica el dimecres 26 a l’escola Ramon Castelltort on s’han revisat els temes tractats i resolt dubtes in-situ.

L’estalvi d’energia s’aconsegueix mitjançant la sensibilització sobre la importància de l’eficiència energètica i mitjançant el canvi d’hàbits dels usuaris de les escoles i els edificis públics: alumnes, mestres, conserges i altres usuaris dels edificis públics. Reduir l’ús d’energia a les escoles i altres edificis públics és vital per ajudar a aconseguir els objectius energètics i climàtics.

 


 

Municipis: 
AnoiaIgualada

Relacionats

Article


 

Quines són les energies renovables? Quina diferència hi ha amb aquelles que no ho són? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han formulat en una de les sessions d'Aprenem el Sol.

Article

L'Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat han estat premiats amb el premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible que otorga la publicació especialitzada Mobilicat.

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Butlletí