Conserges de les escoles i edificis públics d'Igualada reben formació en estalvi i eficiència energètica

09/11/2022 - 15:37

L’objectiu és guiar al personal de consergeria per tal que siguin capaços de gestionar correctament l’energia de l’edifici

El Departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada ha organitzat un curs per a conserges d’escoles i equipaments municipals sobre estalvi i eficiència energètica. L’objectiu és guiar al personal de consergeria per tal que siguin capaços de gestionar correctament l’energia de l’edifici (programació de calefacció, il·luminació, stand by, gestió energètica durant les vacances, etc,)

L’activitat s’ha desenvolupat en dues sessions. La primera va tenir lloc el dimarts 18 de manera presencial i en línia, on es van impartir coneixements teòrics. La segona va ser una sessió pràctica el dimecres 26 a l’escola Ramon Castelltort on s’han revisat els temes tractats i resolt dubtes in-situ.

L’estalvi d’energia s’aconsegueix mitjançant la sensibilització sobre la importància de l’eficiència energètica i mitjançant el canvi d’hàbits dels usuaris de les escoles i els edificis públics: alumnes, mestres, conserges i altres usuaris dels edificis públics. Reduir l’ús d’energia a les escoles i altres edificis públics és vital per ajudar a aconseguir els objectius energètics i climàtics.

 


 

Municipis: 
AnoiaIgualada

Relacionats

Article

L'Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat han estat premiats amb el premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible que otorga la publicació especialitzada Mobilicat.

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Butlletí