Concurs FOTOvoltaica

04/09/2023 - 13:51

El concurs, destinat a persones físiques, compta amb un premi de 600 euros i té com a objectiu donar a conèixer a través de la fotografia els alts estàndards d'integració ambiental que compleixen els projectes fotovoltaics a terra i les bones pràctiques de sostenibilitat del sector.

UNEF llança la tercera edició del concurs FOTOvoltaica per donar a conèixer els alts estàndards d'integració ambiental dels projectes d'energia solar.

En aquesta tercera edició pot participar qualsevol persona física amb una fotografia que il·lustri la convivència de la biodiversitat amb els projectes en sòl d'energia solar. Per això, hauran d'etiquetar UNEF a Twitter i Instagram en fotografies que hagin pres d'instal·lacions fotovoltaiques. A més, hauran d'enviar aquesta fotografia a comunicacion@unef.es, indicant-ne el nom i els cognoms, la localització i, de conèixer-lo, el nom de la instal·lació abans del 10 de setembre de 2023.

Les plantes solars fotovoltaiques a terra són un dels pilars fonamentals per a la descarbonització i la independència energètica gràcies a la seva capacitat de generar energia neta i renovable a molt baix cost ia la flexibilitat i rapidesa amb què es pot realitzar la seva implantació. Tot i tenir en compte tots aquests avantatges, perquè el desplegament de plantes solars redundi en el màxim benefici per a la societat i també per a les comunitats solars on s'instal·len, UNEF reforça els estàndards de transparència, participació i sostenibilitat social i ambiental mitjançant el Segell d'Excel·lència en Sostenibilitat.

> Consulta les bases del concurs

 

Sobre UNEF

La Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF) és l'associació sectorial d'energia solar fotovoltaica a Espanya. Formada per més de 800 empreses, entitats i agrupacions de tota la cadena de valor de la tecnologia, representa més del 90% de l'activitat del sector a Espanya i aglutina a la seva pràctica totalitat: productors, instal·ladors, enginyeries, fabricants de matèries primeres, mòduls i components, distribuïdors i consultors. UNEF ostenta a més la presidència i co-secretaria de FOTOPLAT, la plataforma fotovoltaica tecnològica espanyola. La plataforma agrupa les universitats, els centres de recerca i les empreses referents de l'R+D fotovoltaic a Espanya.

 


 

 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Entren en funcionament les plaques fotovoltaiques del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires.

Notícia

L'Ajuntament de Malgrat de Mar tindrà plaques solars per produir energia per a l'autoconsum de les oficines de la casa consistorial. Aquests dies es porten a terme els treballs d'instal·lació dels panells fotovoltaics que permetran obtenir un 37% d'autoconsum i reduir sis tones d'emissions de CO₂. 

Article

L'Àrea Metropolitana de Barcelona conjuntament amb els municipis de El Prat de Llobregat, Viladecans, El Papiol, Sant Cugat del Vallès i Sant Feliu de Llobregat ha obert el servei metropolità pilot d'assessorament en matèria d'autoconsum fotovoltaic. 

Butlletí