Concurs d'idees de negoci circulars "GR-Idees" a Granollers

23/05/2022 - 12:12

Competició GRID és un concurs d'idees de negoci que permetin optimitzar l'aprofitament dels residus/recursos del portal GRID Granollers. Les candidatures es poden presentar fins al 27 de maig,​

Aquest concurs cerca solucions basades en la innovació, la creativitat i la creació de valor, ajustades als principis de la sostenibilitat ambiental i social que està a la base del model de l'economia circular. Les propostes poden ser tant d'aprofitament directe com de transformació o incorporació en algun altre procés d'un o més dels recursos que es presenten en aquesta primera edició de la competició.

​S'ha de presentar una proposta viable tècnicament i econòmicament i definir un pla de negoci d'acord amb el guió que s'estableix a les bases de la competició. Es valorarà el contrast de la idea al mercat així com la simbiosi industrial en el territori. Poden participar als premis persones físiques o jurídiques, a títol individual o formant un equip.

Inscripcions fins al 27 de maig
Més informació

 

 

 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalGranollers

Relacionats

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Article

Lliurats els premis del VII Concurs de Dibuix “Descobreix el riu”, dedicat al blauet

Butlletí