Ciutadania 365

Font: Diputació de Barcelona

06/10/2023 - 12:24

L’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Coincidint amb el vuitè aniversari de l’aprovació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, la Diputació de Barcelona ha posat a disposició de la ciutadania un curs autoformatiu dins la plataforma Ciutadania 365.


 

Aquesta setmana ha fet vuit anys de l’aprovació per part de l’Assemblea General de Nacions Unides de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. El 25 de setembre de 2015, 193 països van acordar 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com a instrument global a favor de les persones i la preservació del planeta.

Coincidint amb aquesta commemoració, la Diputació de Barcelona ha posat a l’abast de la ciutadania un curs autoformatiu per fomentar el coneixement i la sensibilització sobre l’Agenda 2030 i els ODS.

El curs inclou diversos apartats dedicats als objectius de l’agenda, el món local i el dia a dia de la ciutadania. També n'hi ha un de recursos amb paraules clau i fonts bibliogràfiques. Hi podeu accedir des de l'enllaç adjunt a aquesta informació.

 


 

Relacionats

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible ha identificat una desena de reptes prioritaris per a la sostenibilitat del nostre país en l'edició del 2023, en una anàlisi que incorpora propostes estratègiques d’actuació per fer-hi front.

Notícia

Agricultura ecològica, energies renovables, ocupació, habitatge o reciclatge, alguns dels reptes de la comarca en la implementació de l’Agenda 2030

Article

Reptes i resultats a les comarques de Girona

Butlletí