Calendari Escolar 2020-2021. Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Elaborat per la Fundació Pere Tarrés
21/12/2020 - 10:05

La Fundació Pere Tarrés seleccionat 12 dels 17 ODS, un per a cada mes de l’any, per il·lustrar el calendari del curs 2020-2021. Cada mes, es proposen activitats pedagògiques adreçades a aprofundir en aquests 12 objectius.

Els 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides són fites per millorar el nostre món abans de l’any 2030. La Fundació Pere Tarrés n’ha seleccionat 12, un per a cada mes de l’any, per il·lustrar el calendari del curs 2020-2021. Cada mes, es proposen activitats pedagògiques adreçades a aprofundir en aquests 12 objectius.

 Descarrega el calendari en format pdf

Podeu veure les accions que la Fundació Pere Tarrés està duent a terme respecte els ODS en aquest apartat.

Les fitxes pedagògiques mensuals es poden consultar clicant sobre els diferents mesos del calendari. Les fitxes, amb el corresponent material pedagògic, s’aniran activant a mesura que avanci l’any.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
Busca generar consensos al voltant dels reptes de l'educació futura

Després d’aquest acte inaugural se celebraran cinc debats territorials adreçats a diferents sectors de la societat per tal de generar participació i diàleg en els grans eixos de l’àmbit educatiu. Més de 200 alumnes de diferents centres educatius han pogut explicar, reflexionar i conversar sobre com s’ha de transformar l’educació per donar resposta als reptes de l’Agenda 2030.

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible ha identificat una desena de reptes prioritaris per a la sostenibilitat del nostre país en l'edició del 2023, en una anàlisi que incorpora propostes estratègiques d’actuació per fer-hi front.

Article

L’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Butlletí