Calendari Escolar 2020-2021. Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Elaborat per la Fundació Pere Tarrés
21/12/2020 - 10:05

La Fundació Pere Tarrés seleccionat 12 dels 17 ODS, un per a cada mes de l’any, per il·lustrar el calendari del curs 2020-2021. Cada mes, es proposen activitats pedagògiques adreçades a aprofundir en aquests 12 objectius.

Els 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides són fites per millorar el nostre món abans de l’any 2030. La Fundació Pere Tarrés n’ha seleccionat 12, un per a cada mes de l’any, per il·lustrar el calendari del curs 2020-2021. Cada mes, es proposen activitats pedagògiques adreçades a aprofundir en aquests 12 objectius.

 Descarrega el calendari en format pdf

Podeu veure les accions que la Fundació Pere Tarrés està duent a terme respecte els ODS en aquest apartat.

Les fitxes pedagògiques mensuals es poden consultar clicant sobre els diferents mesos del calendari. Les fitxes, amb el corresponent material pedagògic, s’aniran activant a mesura que avanci l’any.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’activitat “Camins Escolars” torna un curs més per fomentar que els infants vagin a l’escola a peu i de forma autònoma

Article

La iniciativa d’educació ambiental es desenvoluparà en tots els centres educatius de primària de la ciutat i a l’espai Tataküa

Article

El projecte Urban Innovativative Actions (UIA) Refugis Climàtics ha suposat la conversió d’11 escoles de la ciutat en refugis climàtics per tal de fer front a les altes temperatures. Ara aquesta prova pilot s’ha integrat amb les polítiques públiques de l’Ajuntament a través del programa Transformem els patis.

Butlletí