Calendari 2021 del Delta del Llobregat

El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital
13/01/2021 - 09:26

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

El Calendari del Delta de l'any 2021, que es pot recollir als als edificis municipals de la Pl.de la Vila, i al punt d'informació dels Espais Naturals del Riu Llobregat- Cal Tet, és una recopilació de les 29 edicions publicades per l'Ajuntament del Prat des de l'any 1992.

L'edició d'aquest any serà la darrera que es fa en paper, ja que a partir de l'any 2022 serà substituïda per una versió digital, el format de la qual encara està per concretar. 

 

El calendari del Delta, una col·lecció d'imatges excel·lents

L'any 1992, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat va iniciar l'edició del calendari. Aquell any encara no s'havien sanejat les aigües ni les platges, els canals i el riu eren clavegueres a cel obert; no existien espais naturals visitables, ja que la majoria continuaven en mans privades i hi havia grans incerteses sobre la seva supervivència. Calia, per tant, desvetllar l'interès públic sobre la importància dels valors naturals del delta del Llobregat i estimular-ne la valoració social i la conservació. 

El calendari, editat ininterrompudament des d'aleshores, ha contribuït a aquests objectius, tot llegant-nos una col·lecció d'imatges excel·lents que demostren que el Delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible.  

Si sou col·leccionistes del calendari del Delta i us falta el d'algun any, podeu enviar un correu electrònic a mediambient@elprat.cat i us els farem arribar


 

Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’aplicació per registrar, organitzar i compartir observacions d’animals i plantes s’actualitza amb l’objectiu de ser més accessible i promoure la ciència ciutadana a la ciutat.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

La Comissió Europea ha comunicat que Viladecans és una de les dues ciutats finalistes al premi Green Leaf que reconeix als municipis que destaquen pel seu compromís d’abordar els desafiaments ambientals urbans i demostrar que la sostenibilitat és possible i una prioritat en el desenvolupament de la ciutat. 

Butlletí