Calaf bonificarà més de 12.500€ de l’IBI per instal·lacions fotovoltaiques

26/10/2022 - 08:26
Panell fotovoltaic (Kindl Media)

Panell fotovoltaic (Kindl Media)

Se'n beneficiaran unes catorze llars que han instal·lat panells fotovoltaics entre els anys 2020 i 2023

L'Ajuntament de Calaf bonificarà un total de 12.895,40€ de l'Impost sobre els Béns Immobles (IBI), entre els anys 2020 i 2023, per les catorze instal·lacions d'energia fotovoltaica existents fins a la data. L'import mitjà de la bonificació concedida per cada instal·lació és de 366,75€ anuals; que suposa un estalvi  d'uns 1.833,75 € en els cinc anys que s'aplica.

La bonificació per instal·lacions fotovoltaiques és del 30% de l'import de l'IBI i es concedeix per un període de 5 anys; sempre que la potència instal·lada sigui com a mínim un 30% de la contractada, que es disposi d'un contracte de manteniment de mínim 5 anys i que no es tingui l'obligació d'instal·lar-la.

L'Ajuntament ofereix informació per facilitar la implantació de noves instal·lacions i dels beneficis que comporta.


 

Categories: 
Municipis: 
AnoiaCalaf

Relacionats

Notícia

Calaf va celebrar el Ple d'octubre on els punts més destacats van ser l'aprovació de les noves ordenances fiscals per al 2023 i una modificació de crèdit per la compra de panells fotovoltaics per valor de 73.187,51€ a través de dues subvencions. 

Article

Caldes de Montbui lidera el rànquing d’ajuntaments de Catalunya amb més Potència Fotovoltaica Instal·lada col·lectiva amb 221 kW a l’octubre, per davant de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac disposa de dues noves instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum en equipaments municipals. Les noves instal·lacions permeten generar energia renovable i estalviar en consums energètics i emissions de CO₂.

Butlletí