Bosses i carteres fetes 100% amb càmeres de pneumàtic reutilitzat

Sostenible.cat
01/06/2009


Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es

 

Què sóc?  Bosses i carteres fetes al 100% amb cautxú reciclat de càmeres de pneumàtics reutilitzades de bicicletes, cotxes i camions. En l'estètica dels productes s'inclouen les vàlvules d'inflar, pegats i inscripcions del material d'origen.  La nansa està feta amb cinturó de cotxe amb regulador de mides. El primer disseny de la marca va ser una bossa, però actualment ja tenen una gran varietat de productes, tots ells 100% fabricats a partir de cautxú reutilitzat de bicicletes, cotxes i camions.

En quina fase sóc més sostenible? Perquè?
-Extracció de materials: tots aquests productes estan 100% fabricats a partir de cautxú reutilitzat.

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

1. Öko-ball, la bola per rentar sense sabó 
2. RD4, la cadira feta 100% amb plàstic reciclat
3. Wattson, quanta energia consumim a casa?
4. Taules i cadires que abans eren bicicletes
5. Polartec, teixits fets amb plàstic reciclat
6. iUnika Gyy: un portàtil lliure, solar i biodegradable

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Butlletí