Barcelona Energia impulsa la Mercè 2023 amb energia 100% renovable

26/09/2023 - 10:12

Barcelona Energia s’ha unit a la celebració de les Festes de la Mercè amb l’objectiu de contribuir a un esdeveniment més sostenible i ecològic, proveint energia renovable a tots els actes, exhibicions i espais del programa oficial.

Barcelona Energia és el subministrador oficial d’aquesta celebració i contribueix a fer-la més sostenible amb energia 100% neta i renovable. Aquesta iniciativa reforça el compromís amb el medi ambient i la construcció d’una ciutat més respectuosa amb el medi ambient.

Un cop més, Barcelona Energia posa de manifest el seu compromís amb la transició cap a un futur més sostenible, impulsant l’ús de l’energia renovable com a base fonamental per al desenvolupament de la ciutat.

Des de la seva posada en marxa, Barcelona Energia ha estat un agent actiu en el suport a la riquesa cultural de la ciutat de Barcelona i altres municipis propers. Seguint amb l’estratègia d’impulsar un model energètic més sostenible basat en l’eficiència energètica i un servei de proximitat i de participació ciutadana, la comercialitzadora pública proveeix energia renovable a diversos esdeveniments i espais culturals de la ciutat, com ara Llum BCN, el Festival Grec, les fires de Nadal i Reis o la sala Paral·lel 62, entre d’altres.
 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

El port català es convertirà en un hub que produeix i subministra energia renovable al mateix temps que descarbonitza l'activitat portuària.

Article

Per segon any consecutiu, la comercialitzadora pública d’electricitat contribuirà a reduir l’impacte ambiental d’un dels actes culturals més rellevants de Barcelona

Article

El Port de Barcelona invertirà 110 milions d'euros en el seu projecte Nexigen per descarbonitzar l'activitat portuària i millorar la qualitat de l'aire.

Butlletí