Badalona explica les actuacions en l'àmbit de medi ambient amb Google Earth

Font: Ajuntament de Badalona
03/05/2016 - 13:58

L'Ajuntament de Badalona presenta un informe virtual en el que podreu conèixer quines son les principals actuacions acabades per l’Ambit de Medi Ambient en els darrers 60 dies relacionades amb afectació, esporgues, gestió del verd urbà, etc. sobre la plataforma Google Earth.

Aquesta aplicació es troba dins l'espai de Govern obert de l'Ajuntament de Badalona.


 

 

 

 

 

 

 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBadalona

Relacionats

Article

PFB ha finalitzat la instal·lació de 396 plaques fotovoltaiques al teulat principal del centre funerari badaloní que permetran un estalvi d’un 35 % a la factura elèctrica

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Article

L'Enverdim és un nou servei de l'Ajuntament de Barcelona per a la promoció del verd en l’àmbit privat a través de formacions, assessoraments i dotació de recursos, entre d’altres, en el marc del Pla Natura 2023, un instrument estratègic i participat, que té la visió d’una ciutat amb un verd connectat en la trama urbana i amb la xarxa verda metropolitana, per maximitzar els serveis socials i ambientals, sobretot els de salut i adaptació al canvi climàtic. 

Butlletí