Autoconsum energètic a Sant Vicenç dels Horts

Nova convocatòria de subvencions per promoure l’autoconsum energètic a Sant Vicenç dels Horts

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

02/02/2023 - 10:58

Les persones propietàries d’immobles i les comunitats veïnals poden sol·licitar-les pels projectes d’instal·lació de plaques fotovoltaiques realitzats o previstos entre l’1 de setembre de 2022 i el 30 de setembre de 2023.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts vol incentivar i promoure la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a l'autoconsum a les llars del municipi. Per aquest motiu ha obert una nova convocatòria de subvencions per a aquests projectes. Les subvencions es destinen a finançar projectes d’instal·lació de plaques fotovoltaiques per a l'autoconsum amb els seus equips, en edificis d’habitatges unifamiliars o plurifamiliars existents o de nova construcció, amb llicència de primera ocupació. Seran objecte de la convocatòria projectes desenvolupats des de l’1 de setembre de 2022 al 30 de setembre de 2023.

Ho poden sol·licitar les persones físiques empadronades al municipi de Sant Vicenç dels Horts i que siguin propietaris d’un habitatge al municipi, i les comunitats veïnals d’habitatges plurifamiliars del municipi. A més, els habitatges han de ser la residència habitual i permanent. Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria.

L'import de la subvenció serà, com a màxim, del 50% del cost total de les despeses per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques sense sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb bateries per a l’autoconsum, amb un màxim de 4.000 € per actuació en el cas d’habitatges plurifamiliars i un màxim de 3.000 € per actuació en el cas d’habitatges unifamiliars.


Com demanar les subvencions?

El termini de presentació de sol·licituds, juntament amb la documentació exigida finalitzarà el 31 de març de 2023. El lloc de presentació de les sol·licituds serà mitjançant el Registre electrònic general de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb certificat digital, adjuntant la documentació requerida.

Més informació 
Díptic campanya

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Vicenç dels Horts

Relacionats

Article

La nova instal·lació, sumada al motor de cogeneració, permetrà estalviar uns 603.261 kWh.

Article

És una de les actuacions que s’està tirant endavant a través de l’encàrrec de gestió que l’Ajuntament de Manresa va fer a l’empresa pública per accelerar la transició energètica als equipaments municipals, i que ja ha permès instal·lar plaques fotovoltaiques a les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella i a la seu social d’Aigües de Manresa, a la Plana de l’Om, entre altres projectes

Article

És la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum pública més gran de Catalunya i s'ha inaugurat en el marc de la segona edició de l’e-Mobility Experience.

Butlletí