Arriba la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2021

Font: ICAEN

21/10/2021 - 09:50

Del 25 al 29 d'octubre del 2021 se celebra la Setmana de l’Energia 2021, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. 


Fem el salt al nou model energètic pel nostre entorn, per l’abella reina, per una posta de sol, per la Júlia, per ser verds i d’aquest segle, per no dependre de ningú, pels likes, pels dinerets, perquè és urgent, pel famós 2030 o pel que sigui… però fem-ho. De motius en sobren, Fem-ho.


A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Article

Arrenca la campanya per activar més d’un miler de Comunitats Energètiques

Butlletí