apps per posar els ODS en acció

Font: SDGaction

21/12/2020 - 09:51

Us recomanem dues apps per a dispositius mòbils que permeten conèixer millor els ODS.

 

ODS en acció 

L'aplicació ODS en Acció (SDG in action) s'ha desenvolupat per ressaltar els Objectius de Desenvolupament Sostenible, la llista de tasques pendents de l'món per posar fi a la pobresa, reduir les desigualtats i fer front a el canvi climàtic. L'aplicació està disponible gràcies a GSMA, que representa els interessos de gairebé 800 operadors de telefonia mòbil de tot el món, dins el Projecte Everyone, una campanya mundial sense ànim de lucre que treballa per a difondre els missatges dels ODS.

L'aplicació permet conèixer els 17 ODS, obtenir informació sobre els seus objectius favorits, esbrinar com contribuir a aconseguir-los, crear les teves pròpies iniciatives i convidar a altres a sumar-se a esdeveniments i accions sostenibles.

 

Una app pel que han de saber els governs locals sobre els ODS

Ja està disponible la nostra nova aplicació mòbil i tablet de l'entitat internacional CGLU dedicada a tot el que els governs locals han de saber sobre els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

Aquesta app t'ajudarà a descobrir com cadascun dels 17 objectius de desenvolupament sostenible està directament relacionat amb el treball diari dels governs locals i regionals. A través d'un format interactiu podràs participar activament i adonar-te de la importància que té el treball dels governs locals i regionals per a la consecució dels ODS.

Visitant l'espai dedicat a cada objectiu entendràs per què els governs locals no haurien de ser vistos com a mers implementadors de l'agenda. De fet, els governs locals i regionals són responsables polítics, catalitzadors de el canvi i el nivell de govern més ben situat per vincular els objectius globals amb les comunitats locals.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

 Amb aquesta acció es persegueix un triple objectiu: incrementar la consciència ciutadana en aspectes de protecció del medi ambient i sostenibilitat; millorar les pautes i hàbits i incentivar a la reflexió per fer partícips a la ciutadania en el procés Agenda 2030 de la ciutat de Reus.

Notícia

Finalitza el període de votació amb un total de 990 vots. Les màquines de retorn d’envasos amb incentius, el programa contra l’abandonament escolar i els programes d’assessorament energètic, els projectes més votats.

Notícia

El Ple municipal aprova l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030, i l’adhesió de l’Ajuntament de Granollers a l’Aliança Catalunya 2030, reafirmant el seu compromís amb els ODS

Butlletí