App Biocivilització

Font: Imagocatalunya.org
25/04/2016 - 09:07

El Seminari Internacional de Convivència planetària, és una proposta de l’Associació IMAGO que amb la de 2016 arribarà a la seva 4a edició. Teniu disponible a Play Store l'App per seguir tot l'esdeveniment.

 

El seminari vol ser un lloc de trobada i reflexió en torn al nou model de convivència planetària que aposta per la Biocivilització com a paradigma, un model de convivència fonamentat en el respecte a la vida en totes les seves manifestacions. En aquest sentit el seminari s’inscriu i és deutor de les reflexions i treballs que es desenvolupen arreu del planeta.

El seminari es planteja com una activitat de difusió adreçat a la ciutadania en general. Amb la presència de figures destacades i reconegudes pretenem garantir una alta assistència i la presència de la iniciativa (i de les idees que l’impulsen) en els mitjans de comunicació per tal d’arribar a persones habitualment fora d’aquest tipus d’activitat.

El seminari vol ser també un espai de creació de sinèrgies entre les diferents iniciatives que es desenvolupen a Catalunya en aquest àmbit tot posant-les en contacte entre elles, amb la ciutadania interessada i amb actors i pensadors internacionals que des de diferents llocs i moviments treballen en aquesta mateixa direcció. Així es recolliran les construccions que des de diferents especialitats de l’àmbit local català s’estan realitzant en pro d’aquest canvi global, enfortint els vincles amb les xarxes i escenaris globals en els quals s’està igualment duent a terme aquesta construcció.


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Article

L'entitat Enginyeria sense fronteres va presentar la passada tardor la Guia per a la implementació de Comunitats Hídriques a la ciutat de Barcelona. Es va presentar en una taula rodona  sobre “les Comunitats Energètiques a les comunitats de vida. reptes i oportunitats en la transició ecosocial”. 

Butlletí