Aplicació mòbil ArgentonaEnergia

Font: Ajuntament d'Argentona
13/06/2016 - 08:57

L'Ajuntament d'Argentona ha estrenat l'aplicació mòbil ArgentonaEnergia que ja es pot descarregar a Google Play

Argentonaenergia és una aplicació que permet la visualització de dades energètiques dels diferents equipaments municipals d'Argentona, així com veure comparatives entre els consums i imports facturats. També permet visualitzar els certificats energètics per a cadascun dels equipaments entre altres funcionalitats.

L'aplicació mòbil es presenta pocs mesos després de la posada en marxa del web www.argentonaenergia.cat. El portal recull dades de facturació des de l’any 2011 a partir dels fitxers digitals facilitats per les companyies subministradores d’aquests serveis, amb dades generals i detallades de cadascuna de les instal•lacions.

En el marc de la Setmana de l'Energia, el proper dimecres 15 de juny a les 19 hores, l'enginyer municipal de l'Ajuntament d'Argentona, Xavier Valls oferirà la xerrada "Pla de gestió i eficiència energètica municipal". L'acte es durà a terme al Saló de Pedra.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeArgentona

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament d'Argentona ha iniciat la instal·lació de 30 nous panells fotovoltaics a la coberta de l'edifici de l'Ajuntament nou, una inversió que està finançada a parts iguals per la Diputació de Barcelona i una línia d'ajuts provinents dels fons europeus FEDER, dins del programa per a l'impuls de les entitats locals cap a una economia baixa en carboni. 

Notícia

Prova pilot per produir i distribuir energia solar pública a cobertes privades a Premià de Mar.

Notícia

Una vintena de Comunitats Energètiques de l’economia social i solidària del territori català que estan en funcionament o que estan a punt d’engegar s’han trobat per primera per primera vegada en una jornada a Mataró per crear la primera Xarxa de Comunitats Energètiques de l’Economia Social i Solidària de Catalunya.  

Butlletí