Activitats virtuals per la Setmana Europea de la Mobilitat 2020

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

24/07/2020 - 09:54

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) d'aquest any tindrà com a lema "Per una mobilitat sense emissions" i se celebrarà del 16 al 22 de setembre. Des de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat us hem recopilat alguns recursos educatius virtuals per a promoure la Setmana i animar als ens locals a adherir-vos amb accions de difusió virtuals.

Les cinc activitats educatives que recopilem son recursos oberts per a tots els ens locals de Catalunya i formen part de l'Agenda escolar del medi ambient i el desenvolupament de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

També s'inclou una infografia sobre la importància de moure's de manera sostenible, com a material complementari i de difusió.

Aquest recull es pot incorporar a activitats virtuals als centres educatius o altres entitats interessades, per tals els utilitzin i els incorporin en els projectes i activitats educatives durant la Setmana Europea de la Mobilitat i per la resta del curs.


 

Relacionats

Article

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona estrena el seu nou canal de Youtube, en coincidència amb el Dia Mundial de la Natura. 

Article

La Diputació de Barcelona ha lliurat 87.000 Agendes escolars i 8.000 Calendaris del medi ambient a 143 municipis

Article

L'edició d'enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembte de 2022.

Butlletí