@AccioClimaDIBA

11/05/2020 - 10:29

Nou canal de Twitter sobre les activitats de suport a la gestió ambiental i l'acció climàtica local de la Diputació de Barcelona.

El 7 de maig del 2020 s'han complert 40 anys de la creació dels serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, primera administració catalana i espanyola a crear un servei ambiental en una època en què la situació ambiental era molt precària, amb desprotecció del territori, abocaments incontrolats de residus o problemes severs de contaminació.

La celebració del 40è aniversari es perllongarà al llarg de tot l’any amb diverses activitats, moltes de les quals han estat reconvertides a format digital arran de l’emergència sanitària, entre les que destaquen una sèrie de càpsules informatives i diverses comunicacions als mitjans i a les xarxes socials.  

La primera acció destacada ha estat la creació d'un nou perfil a Twitter: @AccioClimaDIBA, que es dedicarà a informar sobre accions de suport a la gestió ambiental i acció climàtica local, i també a explicar com des del món local i la ciutadania podem contribuir-hi.

 

Ecosistema de mitjans sobre gestió ambiental i sostenibilitat

A partir d'ara, es diferenciaran els continguts respecte a @XarxaSost, el perfil de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap la la Sostenibilitat, on es seguirà trobant informació, piulades i repiulades sobre l'acció sobre gestió ambiental local i desenvolupament sostenible que fan les 300 ciutats, pobles i ens locals membres de la nostra Xarxa arreu de Catalunya.

I també es diferencia respecte @Sosteniblecat on trobeu els continguts específics publicats al nostre portal web Sostenible.cat, la revista de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat sobre actualitat i reflexió en clau de desenvolupament sostenible.

Tot plegat un ecosistema de mitjans de comunicació amb continguts diferenciats però tots ells d'interès.


Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Butlletí