365 dies per millorar la qualitat de l'aire

05/09/2022 - 09:35

 

En el marc de l'Agenda i el Calendari escolar del medi ambient i el desenvolupament del curs 2022-23, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat presenten aquest interactiu per complementar els coneixements dels alumnes sobre el tema de les agendes i calendaris d'enguany: la contaminació atmosfèria i la millora de la qualitat de l'aire.

L’agenda escolar d’aquest curs vol donar a conèixer aquesta realitat, per tal de conscienciar els nois i noies que la rebran de la importància de preservar l’aire que respirem. Amb aquest propòsit, quatre personatges ens acompanyaran per conèixer una mica més sobre la problemàtica i possibles solucions. Es tracta de joves amb els seus gustos i preferències, amb les seves inquietuds i, també, amb les seves pors. Coneixerem les seves històries vitals i, a través seu, descobrirem què podem fer per mantenir un aire més net.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Prop de 70.000 agendes escolars i 9.000 calendaris escolars del Medi Ambient i el desenvolupament pel curs 2022-23 arribaran aquest curs a les aules de 152 municipis de Catalunya, majoritàriament de la província de Barcelona. 

Article

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona estrena el seu nou canal de Youtube, en coincidència amb el Dia Mundial de la Natura. 

Article
Escape room interactiu

Butlletí