1001 maneres d'estalviar energia

El canvi comença a casa. Jo trio, jo actuo

Font: ICAEN

19/06/2020 - 10:00

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 22 al 26 de juny amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Els ajuntaments, les entitats, les empreses i la ciutadania es poden adherir a la campanya promovent actuant i promovent accions que ajudin a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, per fer realitat aquesta nova cultura energètica, que ja no pot esperar.


 

Relacionats

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Article

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha fet un pas important cap a la sostenibilitat amb la instal·lació de 137 panells fotovoltaics, 72 a l’edifici Mirador i 65 a l’antiga Casa de la Caritat. Aquesta mesura s’emmarca dins del suport de la Diputació de Barcelona en la descarbonització del CCCB, en línia amb el Pla Clima.

Article

Unef, la Unió Espanyola Fotovoltaica, ha presentat a Barcelona la seva Xarxa de Dones Solars, que ja compta amb més de 400 persones.

Butlletí