X Fòrum solar

dimecres, 4 octubre, 2023 - 09:00 a dijous, 5 octubre, 2023 - 18:30
Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center. Av. de Aragón, 400, 28022 Madrid.El sector solar nacional es retrobarà a Madrid en una nova edició del Fòrum Solar que fa 10 anys:

• Sota el lema 'Una dècada de diàlegs solars: forjant la transformació cap a la sostenibilitat', el Fòrum durarà més de 15 mesos de debat.
• Hi haurà zones habilitades per a networking i reunions un per un, 'zona d'estands' i coffee-breaks, dinars i sopars per a un debat més distès.
• Més enllà de les dues jornades, si els cops de les agències administratives o el futur de l'autoconsum han funcionat, s'hi analitzaran entre altres qüestions.
• Un any més, en el marc de l'esdeveniment, s'han desenvolupat els concursos de FOTOvoltaica i Solar Startup

La Unió Espanyola Fotovoltaica, UNEF, organitza un any més el Fòrum Solar, l'esdeveniment fotovoltaic de referència nacional. Aquesta X edició tindrà lloc els dies 4 i 5 d'octubre a l'Hotel Marriot Auditorium de Madrid i comptarà amb la intervenció inaugural en funcions de la ministra per a la transició ecològica i el teixit demogràfic, Teresa Ribera, juntament amb altres personalitats.

Basat en el lema 'Una dècada de diàlegs solars: forjant la transformació per a la sostenibilitat', el Fòrum Solar, que aquest any celebra el desè aniversari, celebrarà més de 15 mesos de debat en què els professionals i responsables públics més influents en l'àmbit de les energies renovables analitzaran l'actualitat i el futur del sector.

Més enllà de les dues jornades, l'esdeveniment comptarà amb la participació de les empreses principals del sector renovable, experts en sostenibilitat, regulació i finançament de projectes, així com representants d'institucions de referència nacionals i internacionals. A l'agenda s'hi inclouen grans temes que marcaran l'actualitat del sector els propers anys, com el potencial de les plantes fotovoltaiques per hibridar-se amb altres tecnologies, clau a l'escenari el 2030.

A més, com en anys anteriors, el networking serà una peça clau d'aquesta X edició del Fòrum Solar. Paral·lelament, UNEF va organitzar un còctel per a tots els assistents a la nit del 4 d'octubre.

 

Més informació
 


 

Organitzador: 
UNEF (Unión Española Fotovoltaica)
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Notícia

Els Vint-i-set han reafirmat l'ambició d'elevar la quota de renovables al consum energètic total de la Unió Europea del 32% al 42,5% per al 2030, amb un complement indicatiu addicional del 2,5% que permetrà assolir el 45%, la xifra que defensa Espanya. 

Notícia

1,3 milions d’euros per crear noves comunitats energètiques a la província de Barcelona.

Butlletí