Webinar de presentació de la "Guia de recomanacions per al disseny d'infraestructures ciclistes"

dijous, 13 octubre, 2022 - 12:00 a 14:30
En líniaLa Oficina de la Bicicleta del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (MITMA) està elaborant una Guia de recomanacions per al disseny de la infraestructura ciclista en col·laboració, entre d'altres entitats, amb la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP).

S'organitza aquest webinar en què es presentarà l'esborrany de la proposta de la Guia per sotmetre'l als comentaris i les propostes dels tècnics de les entitats locals.


Programa del Webinar:

• Benvinguda dels organitzadors amb la intervenció de Maria José Rallo del Olmo (Secretària General de Transports i Mobilitat del MITMA)

• Exposició de la Guia

• Toño Pérez Peña (Coordinador de l'Oficina de la Bicicleta del MITMA)

• Adrián Muelas Gil (Oficina de la Bicicleta)

• Javier De las Heras Molina (Oficina de la Bicicleta)

• Antonio Muruais Rodríguez (Oficina de la Bicicleta)

• Preguntes de les persones assistents

 

Per accedir al Webinar informatiu cal registrar-se prèviament a WEBEX. Quan us registreu, rebreu un missatge de correu electrònic de confirmació amb instruccions sobre com unir-vos al Webinar. Per a més informació, podeu contactar amb la FEMP sostenible@femp.es o 91 364 37 00.


 

Organitzador: 
Oficina de la Bicicleta del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (MITMA)
Categories: 
Mobilitat
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

Només Barcelona, l'Hospitalet i Sant Cugat del Vallès limiten la circulació dels vehicles més contaminants, perquè van començar a fer-ho abans que existís la llei del canvi climàtic que obliga els municipis de més de 50.000 habitants a tenir ZBE.

Notícia

Des de l’any 2015 les mesures que s’han impulsat per ampliar la mobilitat sostenible i reduir el nombre de vehicles que generen més emissions han aconseguit millorar la qualitat de l’aire i reduir en un 31% la contaminació ambiental. El creixement de la xarxa de carrils bici, el desplegament de la superilla, l’electrificació de vehicles municipals o l’activació de la zona de baixes emissions han demostrat l’efectivitat d’un model que prioritza la salut de les persones i la sostenibilitat mediambiental.

Article

Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats adreçades a socis i sòcies, i també, adreçades al conjunt de la ciutadania. 

Butlletí