Velèctric, mostra del vehicle híbrid i elèctric a Reus

divendres, 21 abril, 2023 - 00:00 a dissabte, 22 abril, 2023 - 23:59
Reus

La mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, torna a la plaça de la Llibertat de Reus el divendres i dissabte 21 i 22 d’abril per exposar les principals novetats en mobilitat sostenible.

La setena edició del Velèctric, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, torna un any més per oferir als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids, i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges. La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per provar els vehicles. També s’hi trobaran les principals novetats en bicicletes elèctriques i patinets.

La fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen. Així, la mostra comptarà també amb un circuït per a petits i un espai de xerrades sobre  el món de la mobilitat sostenible.

Els expositors confirmats fins el moment són  Bormar Motos, Autoforum Tarragona, Taller del Patinete, Motor 23, Nima, Autoxandri, Baycar i Grupo Oliva. Hi haurà representació de les principals marques del mercat: Toyota, Lexus, Fiat, Mazda, Nissan, Hyundai, Ford, Silence, Audi, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Renault, Cupra, Skoda, Suzuki, Peugeot, Opel, BMW, Mini, Citroen, MG Honda, Yadea (motos), Seat Mo (motos), Fantic (bicicletes) i Zwheel (patinets).

La setena edició del Velèctric estarà oberta el divendres 21 d’abril, de 17:30 a 21:00h, i el dissabte, 22 d’abril, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00h.

Les novetats de la fira es podran seguir per les xarxes socials (facebook, twiter i instagram), amb el perfil @VelectricReus.


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Per les carreteres catalanes circulen ja 82.494 vehicles elèctrics, després que l’any 2023 es tanqués amb 20.412 noves matriculacions

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Butlletí