Trobada virtual ‘Ens nodrim del Parc Agrari’

dijous, 29 abril, 2021 - 16:45 a 18:20

Des de Desos Opció Solidària organitzem una nova jornada virtual sota el títol “Ens nodrim del Parc Agrari”. La trobada tindrà lloc el proper dijous 29 d’abril a partir de les 16.45 hores i es durà a terme de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom. Si vols inscriure-t’hi, només has d’enviar un correu a transalimenta.desos@pangea.org

L’espai servirà per explorar el paper del Parc Agrari del Baix Llobregat com a context socioeducatiu per fomentar l’alimentació sostenible. Més enllà del potencial de les zones agrícoles i rurals, aquesta trobada també debatrà sobre les oportunitats que ofereix l’Aprenentatge Servei per vincular les comunitats educatives, els agents locals i l’entorn natural.

La trobada forma part del cicle de seminaris que estem realitzant en el marc del projecte Transalimenta al Baix Llobregat per tal d’elaborar conjuntament una guia educativa. Per tant, el cicle de seminaris compta amb la voluntat de crear espais de reflexió conjunta i busca fer créixer una xarxa socioeducativa per a la promoció del dret a l’alimentació.

El programa del curs inclourà els següents punts:

16:45-16:55 Benvinguda i presentació.

16:55-17:20 Com ens nodreix el Parc Agrari del Baix Llobregat.

17:20-17:45 El Parc Agrari com a entorn socioeducatiu cap a una alimentació sostenible.

17:50-18:20 El poder transformador de l’Aprenentatge Servei per a la garantia del dret a l’alimentació.

18:20-18:30 Conclusions i tancament.


  

Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Les tres escoles bressol de Sant Boi participen en un projecte contra el malbaratament alimentari. Els excedents del servei de cuina es destinen a persones i famílies vulnerables ateses a la botiga Aliments Solidaris.

Article

Dijous 31 de març s'ha presentat a la plaça de la Vila la nova campanya de recollida de voluminosos 'El carrer no és un traster'. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa, que han explicat com funciona el nou servei de recollida de mobles i trastos vells. Aquest incorpora millores per assegurar la correcta recollida de residus i el seu posterior reciclatge.

Notícia

El projecte "Estima't l'hort", de l'Escola La Sardana, ha guanyat el primer premi escolar Welleda Open Garden. Aquest projecte ja va guanyar el primer Premi al concurs d'Horts Escolars Ecològics de Catalunya l'any 2017-18 i també ha estat reconegut pel Departament d'Educació com un Projecte Innovador al curs 2020-21.

Butlletí