Transició energètica a Catalunya: fem-ho bé!

dimecres, 15 març, 2023 - 19:30 a 21:00
En línia



Un estudi recent demostra que Catalunya té la possibilitat de produir tota l’energia fotovoltaica que necessita únicament a través de l'aprofitament de tots els espais ja degradats o antropitzats. Permetria evitar la destrucció de camps de conreu i espais naturals. Durant aquesta sessió es presentaran les conclusions per a Catalunya de l’Estudi "RENOVABLES SOSTENIBLES: FOTOVOLTAICA. Aproximación al potencial fotovoltaico en España con mínimos impactos en la biodiversidad, el territorio y que beneficie a la ciudadanía" realitzat per l'Observatori de la Sostenibilitat (amb Fernando Prieto com a investigador principal) per encàrrec d’Aliente.
 
Finalitzada la presentació de l'estudi de Fernando Prieto, intervindran representants de GEPEC - EdC i de la Xarxa Catalana per una Transició Energètica Justa per posar en relleu la necessitat d'aprofitar aquesta oportunitat per fer compatible la implantació de les renovables amb la preservació del medi ambient i sobirania alimentària, tot avançant cap a un model de transició energètica basada en l'empoderament ciutadà.

Programa
Inscripcions




 

Organitzador: 
Xarxa Catalana per una Transició Energètica Justa
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar i la Indústria del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet possible informar fins a 1335 comunitats de propietaris i la configuració de 4 projectes d’autoconsum compartit entre indústries.

Butlletí