Taller familiar: Joc cooperatiu

diumenge, 27 gener, 2019 - 11:00 a 13:00
Casa Capell. Mataró
Geolocation

El joc cooperatiu facilita l’aprenentatge de l’esperit col·laboratiu i no competitiu, imprescindible per gaudir dels recursos i de la vida d‘una forma satisfactòria per a tothom, ètica i equitativa. Aprenguem a guanyar tots, tot jugant de la mà experta d’Artijoc.

Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Organitza: Casa Capell - Ajuntament de Mataró


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Acte
08/09/2018
Biblioteca Antoni Comas. Mataró
Notícia

Els alumnes dels cicles superiors de les escoles de Begur, l’Olivar Vell d’Esclanyà i Dr Arruga de Begur, van involucrar-se, amb el suport de científics, en el projecte “Plàstics 0”, que va consistir en agafar mostres de plàstics de la sorra de la platja de Sa Riera i, seguidament, analitzar-les i separarar-les per mides.

Article

El programa d’educació mediambiental Agenda 21 de la Paeria ha celebrat aquest 14 de juny la festa de cloenda del curs 2018-2019 en un Parc de la Mitjana ple de nens i nenes de diverses escoles de la ciutat. Aquest curs 67 centres educatius han participat en les diverses propostes incloses al programa, relacionades amb la gestió dels residus, l’estalvi d’aigua i energia, hort escolar o un pati més verd. L’objectiu és conscienciar l’alumnat, a través de les escoles i els instituts, sobre la importància d’un món més sostenible.

Butlletí