Taller: Cuina d’hivern amb productes de proximitat

dissabte, 16 febrer, 2019 - 11:00 a diumenge, 17 febrer, 2019 - 12:59
Casa Capell. Mataró
Geolocation

L’hivern minva els ingredients de proximitat disponibles i far esmolar la imaginació a l’hora d’elaborar plats sostenibles i seductors. La cuinera Anna Solé ens hi ajudarà.

Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Organitza: Casa Capell - Ajuntament de Mataró


 

Organitzador: 
Casa Capell
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article

El Pla local de prevenció de residus de Mataró 2023-2030 inclou 16 actuacions contra el malbaratament alimentari, els productes d’un sol ús i per impulsar el residu zero, entre altres línies de treball. Les primeres accions ja estan en marxa, com promoure l’ús de bolquers reutilitzables a les escoles bressol municipals o normalitzar el fet d’anar a la compra amb recipients i bosses reutilitzables.

Notícia
Mataró se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

La proposta d’Ordenança de gestió de la ZBE s’ha elaborat en coordinació amb els municipis de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità, amb l’objectiu d’harmonitzar criteris, senyalització i sistemes de control. Aquesta estratègia conjunta garanteix coherència i facilita la mobilitat entre ciutats veïnes.

Article

Mataró demana la implicació de la ciutadania per lluitar contra el malbaratament alimentari.

Butlletí