Taller: Cuina d’hivern amb productes de proximitat

dissabte, 16 febrer, 2019 - 11:00 a diumenge, 17 febrer, 2019 - 12:59
Casa Capell. Mataró
Geolocation

L’hivern minva els ingredients de proximitat disponibles i far esmolar la imaginació a l’hora d’elaborar plats sostenibles i seductors. La cuinera Anna Solé ens hi ajudarà.

Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Organitza: Casa Capell - Ajuntament de Mataró


 

Organitzador: 
Casa Capell
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article

El Pla local de prevenció de residus de Mataró 2023-2030 inclou 16 actuacions contra el malbaratament alimentari, els productes d’un sol ús i per impulsar el residu zero, entre altres línies de treball. Les primeres accions ja estan en marxa, com promoure l’ús de bolquers reutilitzables a les escoles bressol municipals o normalitzar el fet d’anar a la compra amb recipients i bosses reutilitzables.

Notícia

La política energètica de l'Ajuntament de Mataró farà un pas important els pròxims mesos. 

Article

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs inicia el projecte de visites per identificar el comerç verd i promoure aquells comerços responsables amb el medi ambient i amb productes de proximitat.​

Butlletí