TALLER BEWATER "LA TORDERA"

dimecres, 30 març, 2016 - 08:41
Rectoria Vella
Geolocation

El proper divendres 8 d’abril de 09 a 14.30h, tindrà lloc una nou taller del Projecte BeWater, amb els objectius de presentar els resultats dels últims treballs i parlar de l’esborrany del pla d’adaptació per a la Tordera, a la Rectoria Vella de Sant Celoni. 

Agenda:

Registre participants

Benvinguda i introducció

Primera sessió: sinergies entre opcions de gestió i identificació dels “camins d’adaptació” per adreçar els reptes de la conca.

Pausa Cafè

Segona sessió: Oportunitats i barreres a la implementació del Pla d’adaptació per a la conca de la Tordera.

Conclusions i finalització

Inscripcions a: a.broekman@creaf.uab.cat


 

Etiquetes: 
Categories: 
Aigua
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

El Ple de l'ajuntament de Sant Celoni va aprovar, en la darrera sessió del Ple celebrada el passat 30 de gener, una moció en la que reconeix l'estat d'emergència climàtica i proposa tot un seguit d'accions destinades a combatre'l, alguns en l'horitzó del 2030, i d'altres en aquest mateix mandat o en l'horitzó del 2030.

Acte
08/06/2020
Notícia

Tot i els darrers incidents ocorreguts els darrers mesos, com l’incendi d’una fàbrica de dissolvents a Montornès del Vallès i el temporal Gloria, que l’han afectat directament, és un fet la recuperació del riu Besòs i el bon estat de qualitat de l’aigua i dels entorns de la conca en el seu conjunt. 

Butlletí