TALLER BEWATER "LA TORDERA"

dimecres, 30 març, 2016 - 08:41
Rectoria Vella
Geolocation

El proper divendres 8 d’abril de 09 a 14.30h, tindrà lloc una nou taller del Projecte BeWater, amb els objectius de presentar els resultats dels últims treballs i parlar de l’esborrany del pla d’adaptació per a la Tordera, a la Rectoria Vella de Sant Celoni. 

Agenda:

Registre participants

Benvinguda i introducció

Primera sessió: sinergies entre opcions de gestió i identificació dels “camins d’adaptació” per adreçar els reptes de la conca.

Pausa Cafè

Segona sessió: Oportunitats i barreres a la implementació del Pla d’adaptació per a la conca de la Tordera.

Conclusions i finalització

Inscripcions a: a.broekman@creaf.uab.cat


 

Etiquetes: 
Categories: 
Aigua
Canvi climàtic

Relacionats

Article

El dijous 12 de desembre, l'Ajuntament de Granollers participarà a la COP25 en el marc de la Zona Verda, l'espai de participació social de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.

Article

L'Escola Cervantes està d'enhorabona ja que ha estat una de les deu escoles seleccionades per tal de transformar l'espai escolar en un refugi climàtic obert a la ciutadania. Les obres començaran entre el maig i el juny del 2020, i els caps de setmana, les instal.lacions de l'escola restaran obertes per al veïnat amb l'objectiu de poder gaudir d'un espai fresc i còmode al barri

Notícia
 

Un dels objectius dels pròxims anys de la nova direcció del Consorci Besòs tordera és impulsar l’economia circular. La nova Junta pel mandat 2019-2023 amb Josep Monràs al capdavant buscarà aconseguir més finançament a través de crear sinergies entre els diferents serveis de l’ens, com ara les depuradores.

Butlletí