TALLER BEWATER "LA TORDERA"

dimecres, 30 març, 2016 - 08:41
Rectoria Vella
Geolocation

El proper divendres 8 d’abril de 09 a 14.30h, tindrà lloc una nou taller del Projecte BeWater, amb els objectius de presentar els resultats dels últims treballs i parlar de l’esborrany del pla d’adaptació per a la Tordera, a la Rectoria Vella de Sant Celoni. 

Agenda:

Registre participants

Benvinguda i introducció

Primera sessió: sinergies entre opcions de gestió i identificació dels “camins d’adaptació” per adreçar els reptes de la conca.

Pausa Cafè

Segona sessió: Oportunitats i barreres a la implementació del Pla d’adaptació per a la conca de la Tordera.

Conclusions i finalització

Inscripcions a: a.broekman@creaf.uab.cat


 

Etiquetes: 
Categories: 
Aigua
Canvi climàtic

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Granollers, en col·laboració amb el Consorci Besos Tordera (CBT) participa en el projecte KNOWING de l’Horizon Europe, per impulsar actuacions d'adaptació i resiliència davant les inundacions pluvials i fluvials, identificades en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i en el Pla de Resiliència Urbana de Granollers.

Notícia

L’objectiu és ajudar a reduir la calor per protegir la salut del veïnat davant els efectes del canvi climàtic. Els projectes es poden presentar fins al 14 de juliol i les propostes guanyadores es testaran el 2024.

Notícia
L'EDAR de Granollers millorarà també les instal·lacions per generar biogàs

El Consorci Besòs Tordera obté tres subvencions per import superior a un milió d’euros del Programa BIOGÁS impulsat per l’IDAE amb fons Next Generation EU

Butlletí