Som elèctrics. Transició energètica i mobilitat elèctrica

dijous, 6 juny, 2019 a divendres, 7 juny, 2019
Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Terrassa)

Els dies 6 i 7 de juny se celebrarà el quart congrés de Som Elèctrics! al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Tractarà la transició energètica i la mobilitat elèctrica en el panorama actual i futur.

El congrés abordarà diverses temàtiques de la mà d'experts i d'empreses que aposten pel canvi. Els continguts s'estructuraran en dos blocs: La transformació i la conscienciació, i Nous sistemes de generació i consum energètic.

DIJOUS 6 DE JUNY DE 2019 | La transformació energètica i de mobilitat del present i el futur

DIVENDRES 7 DE JUNY DE 2019 | La transició, l’autogeneració i l’autoconsum energètic i el paper de les energies renovables

INSCRIPCIONS


 

Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Article

Nou equips formats per alumnat de formació professional d'arreu de Catalunya han dissenyat, construït i posat a prova en un traçat urbà els seus prototips de vehicles elèctrics

Article

Alumnat de quart d’ESO de l’INS Rovira-Forns ha estrenat una de les noves activitats de la Programació estable a les escoles que ofereix la Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Notícia

S’ha realitzat a Terrassa el concurs “Ets A plus plus?” al Mercat Municipal de Sant Pere. El seu objectiu ha estat apropar l’interès per l’eficiència energètica a la ciutadania. Per concursar s'havia d’emplenar unes butlletes situades als mercats municipals. Cada papereta tenia preguntes relacionades amb l’estalvi energètic.

Butlletí