Som elèctrics. Transició energètica i mobilitat elèctrica

dijous, 6 juny, 2019 a divendres, 7 juny, 2019
Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Terrassa)

Els dies 6 i 7 de juny se celebrarà el quart congrés de Som Elèctrics! al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Tractarà la transició energètica i la mobilitat elèctrica en el panorama actual i futur.

El congrés abordarà diverses temàtiques de la mà d'experts i d'empreses que aposten pel canvi. Els continguts s'estructuraran en dos blocs: La transformació i la conscienciació, i Nous sistemes de generació i consum energètic.

DIJOUS 6 DE JUNY DE 2019 | La transformació energètica i de mobilitat del present i el futur

DIVENDRES 7 DE JUNY DE 2019 | La transició, l’autogeneració i l’autoconsum energètic i el paper de les energies renovables

INSCRIPCIONS


 

Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Notícia

Els cinc autobusos rígids de 12 metres tindran capacitat per a unes 95 persones i una tecnologia similar a la dels vehicles híbrids ja existents a la flota de TMESA. Tots ells responen a la voluntat de l'Ajuntament de tenir una flota de transport públic urbà renovada i fiable per millorar aspectes com la sostenibilitat ambiental, l'accessibilitat i la seguretat de vehicles.

Notícia

La flota municipal de vehicles incorporarà properament 49 nous vehicles, dels quals 43 seran elèctrics o de baixes emissions, que contribuiran a continuar renovant el parc mòbil de l’Ajuntament de Sabadell. La Junta de Govern Local ha adjudicat els contractes per a l’adquisició, amb la qual també es compraran altres sis vehicles per a serveis específics

Butlletí