Sessió informativa per presentar la 1ª edició del Concurs Comunitats Rubí Brilla

dilluns, 28 setembre, 2020 - 12:00 a dimarts, 29 setembre, 2020 - 13:59

Us informem que el proper 28 de setembre a les 12h l'Ajuntament de Rubí, des del projecte Rubí Brilla, organitzen una sessió informativa per presentar la 1ª edició del Concurs Comunitats Rubí Brilla. 

Aquest concurs seleccionarà l’empresa encarregada de realitzar accions en matèria de rehabilitació energètica i autoconsum a diferents comunitats veïnals de Rubí. A banda de convidar-vos, en agradaria, si fos possible i així ho considereu, sol·licitar la vostra col·laboració per a fer-ne difusió a través dels vostres canals habituals.

Us adjuntem:

 

Organitza:


 

Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
02/12/2022 - 09:30
Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (avinguda Can Bordoll, 119), Sabadell.
Notícia

L’Ajuntament de Rubí obre l’Oficina de Drets Energètics per defensar l'accés de la ciutadania a una energia justa i sostenible i lluitar contra la pobresa energètica. El nou recurs promou l’ús eficient de l’energia i facilita a la ciutadania l’opció de produir-ne i consumir-ne de pròpia provinent de fonts renovables

Article

Les comunitats energètiques són probablement l ́eina principal per fer realitat l’empoderament ciutadà en el sector energètic.L’Agència Local de l’Energia d’Osona ha estat treballant en un document que constitueix una guia per a la creació de comunitats energètiques basant-se en el model Osona, referència en aquests tipus de comunitats.

Butlletí