Sessió en línia "La recàrrega del vehicle elèctric als municipis"

dijous, 16 juny, 2022 - 09:30 a 12:00
En líniaL'Institut Català d’Energia organitza la sessió “La recàrrega del vehicle elèctric als municipis” que tindrà lloc en línia el proper dijous 16 de juny a les 9.30h.

Durant la sessió s'explicarà la situació actual dels serveis de mobilitat elèctrica, i aspectes normatius i de gestió i adquisició de punts de recàrrega municipals. També es presentaran tres nous informes elaborats amb la col·laboració de Schlaich Dauss sobre els serveis municipals de recàrrega de vehicles elèctrics, l’ordenança reguladora de preus públics per a punts de titularitat municipal, i el context normatiu d’aquests serveis.

Al final de la sessió s'obrirà un torn de intervencions de les persones assistents per resoldre dubtes i rebre suggeriments i aportacions que enriqueixin els documents i puguin ser el més útils possible per als municipis. La sessió s’adreça a professionals tècnics de mobilitat dels municipis de Catalunya, als municipis que usen els serveis de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en relació a la mobilitat elèctrica, als tècnics de les diferents Diputacions, Consells Comarcals i altres entitats administratives que impulsin la mobilitat elèctrica a Catalunya.

Programa i el formulari d’inscripció 

 


 

Organitzador: 
Institut Català d’Energia - ICAEN
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

El nombre d'usuaris ha estat de 935 amb més de 4 milions de minuts de recàrrega en total.

Notícia

Enguany també s’instal·larà l’Anella Energètica, que permet a l’Expoelectric esdevenir la primera fira del sud d’Europa que genera la seva pròpia energia elèctrica a través de l’autoconsum fotovoltaic i de vehicles interconnectats a la xarxa (V2G).

Notícia

Els vehicles entraran en funcionament de manera progressiva. Amb aquesta compra, els quinze autobusos que fan el servei regular de transport urbà a Manresa seran sostenibles: els 100% elèctrics s’afegeixen als 7 híbrids que ja estan en funcionament. Només en quedaran 3 (els vehicles de reserva) que funcionen amb gasoil.

Butlletí