Sessió de formació "OPTIMUS"(Optimitzar l'ús d'energia a les ciutats amb sistemes d'ajuda a la decisió intel·ligent) a Sant Cugat del Vallès

dimarts, 31 maig, 2016 - 09:15
Geolocation

Des de l'any 2007, s'han evitat a Sant Cugat 4.224 tones d'emissions de CO2 a través d'una sèrie de mesures d'eficiència energètica. Participeu a la sessió de formació i descobriu com!

Escoltareu de primera mà la forma en què s'ha estat fent servir l'eina OPTIMUS i els beneficis i reptes als que s'enfronten.

OPTIMUS "Optimitzar l'ús d'energia a les ciutats amb sistemes d'ajuda a la decisió intel·ligent" és un projecte finançat per la Unió Europea que té com a objectiu dissenyar i desenvolupar un Sistema d'Ajuda a la Decisió (DSS), com una plataforma web integrada, que ajuda a les autoritats locals a aconseguir una reducció significativa del consum d'energia i les emissions de CO2 en els seus edificis.

Aquest esdeveniment és gratuït i obert a: gestors de l'energia i gerents de planta / edifici; Els tècnics que treballen en Plans d'Energia Sostenible i solucions Smart City; agències d'energia i experts; Responsables polítics locals disposats a aprendre sobre les solucions d'energia intel·ligent.

Enllaç al Programa de la Jornada

Inscripció a la Jornada


 

Organitzador: 
Sant Cugat del Vallès
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia
Segons dades del nou Observatori de l'Autoconsum a Catalunya
L'EMD de Valldoreix també té instal·lat un sistema d'autogeneració d'energia amb plaques solars / Foto: EMD Valldoreix

En total hi ha 380 instal·lacions a la ciutat que generen 1.629,56 kW de potència, el que significa un 8,5% del total a Catalunya. Segons dades de l'Observatori de l'autoconsum a Catalunya, al país ja se superen els 55MW i les 4.400 instal·lacions, amb un creixement molt significatiu a partir del 2019, en què cada trimestre s'han posat en funcionament un 52% més d'equips d'aquestes característiques que en l'anterior.

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha reduït a la meitat el consum energètic per climatitzar la piscina municipal coberta gràcies a la instal·lació de 160 panells solars híbrids​

Notícia

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha establert un període de proves per fer més eficient l’enllumenat públic a través del sistema de telegestió que, un cop superat, procedeix a la seva implantació

Butlletí