Segona eFira de l'Ametlla del Vallès

dissabte, 22 setembre, 2018 - 00:00 a 23:59
Ametlla del Vallès

El certamen s'inscriu a la Setmana Europea de la Mobilitat que, sota el lema "combina i mou-te", compta amb altres activitats com una bicicletada familiar i una caminada temàtica.

El municipi celebrarà la segona eFira el dissabte 22 de setembre dins de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018. L'edició d'enguany, que es durà a terme a la Plaça de l'Ajuntament de 10h a 15h, fomentarà la participació dels més joves a través de tallers fotovoltaics i donarà protagonisme a la presentació de marques de vehicles que comencen a tenir molta autonomia, així com a col·loquis sobre eficiència energètica i mobilitat sostenible o la xerrada del canvi climàtic amb Francesc Mauri.

Una de les grans novetats de l'eFira de l'Ametlla del Vallès són els tallers fotovoltaics que s'organitzaran pels estudiants dels centres educatius ametllatans que hi vulguin participar. Les activitats consistiran a connectar i desconnectar tres plaques fotovoltaiques. Els participants més ràpids seran premiats amb joguets fotovoltaics.

El certament donarà protagonisme a la presentació de les últimes novetats sobre conducció autònoma de Tesla i semi-autònoma del Nissan Leaf i els nous models de Renault, Kia i Hyundai amb més de 400 km d'autonomia. També hi seran presents el nou estand d'eNàutica; el carregador domèstic de càrrega bidireccional de CITCEA – UPC per interconnectar cases, oficines, hotels i naus amb vehicles elèctrics; la nova App Master Chef Energy amb sensors avançats low cost de fàcil instal·lació i Apps de les bateries de motos elèctriques, entre d'altres.

Un altre puntal serà la xerrada sobre canvi climàtic "Què hi puc fer jo?" amb el meteoròleg de TV3 Francesc Mauri que començarà a les 12h. També hi haurà un col·loqui sobre aïllament en la rehabilitació d’habitatges a càrrec de Toni Guardia d'Aislaconfort a les 11:30h i un sobre mobilitat i carregadors bidireccionals domèstics i industrials per V.E. Roberto Villafafila de CITCEA-UPC a les 13h. La fira es consolida així com una porta oberta a tots els ciutadans que vulguin conèixer les novetats sobre eficiència energètica, mobilitat sostenible i noves tecnologies.


 

Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Article

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’Avinguda Burgos de Mollet del Vallès ha passat de 406 recàrregues el 2020 a 1.075 l’any passat. El nombre d’usuaris també s’ha incrementat passant de 79 al 179 durant el mateix període. El punt de recàrrega de l’Av. Jaume I també mostra un augment significatiu.

Notícia

Els nous busos elèctrics —8 en total— entraran en servei de manera progressiva durant el mes de desembre.

Acte
01/12/2022 - 09:30
Centre Cultural la Marineta, carrer de l’Església, 7 de Mollet del Vallès.

Butlletí