Plogging Day a Cornellà de Llobregat

dissabte, 14 març, 2020 - 09:00
Cornellà de Llobregat

En el marc del BCN Plogging Congress, el primer Congrés internacional d’aquesta modalitat esportiva que combina les sortides actives a la natura amb la recollida de brossa del medi natural, el dissabte 14 de març s'organitzarà l'activitat #PloggingDay, quan es duran a terme de forma simultània més de quinze sortides de ploggers a tot el planeta. Les accions més properes seran a Cornellà de Llobregat, Palamós, Blanes i Alacant, i al mateix temps es faran sortides de plogging a Suècia, Regne Unit, Holanda, Romania, Qatar, Algèria, Sudàfrica, Austràlia, Xile, Colòmbia, Costa Rica i als Estats Units.

Us podeu inscriure de forma gratuïta tant a la jornada de divendres a la sortida programada per a dissabte a Cornellà de Llobregat, que recorrerà l’entorn del riu Llobregat, a través de la web del congrés.

Dissabte 14 de març · 9.00 h
Plogging Day!
Vols participar a la sortida simultània de ploggers a diferents ciutats del món?


 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Els dos serveis estan destinats a facilitar l'ús de la bicicleta i la seva intermodalitat amb el transport públic, com a elements fonamentals i diferenciadors d'una mobilitat més sostenible i que conduexi a una atmosfera més neta a la nostra àrea metropolitana.

Notícia
El 26 de novembre Cornellà va acollir la jornada online de la Xarxa Green Leaf. Una xarxa formada per 17 ciutats guanyadores o finalistes del premi Green Leaf; un guardó de la Comissió Europea que reconeix els esforços de les ciutats de menys de 100.000 per esdevenir més sostenibles.

Butlletí