Plogging Day a Cornellà de Llobregat

dissabte, 14 març, 2020 - 09:00 a diumenge, 15 març, 2020 - 08:59
Cornellà de Llobregat

En el marc del BCN Plogging Congress, el primer Congrés internacional d’aquesta modalitat esportiva que combina les sortides actives a la natura amb la recollida de brossa del medi natural, el dissabte 14 de març s'organitzarà l'activitat #PloggingDay, quan es duran a terme de forma simultània més de quinze sortides de ploggers a tot el planeta. Les accions més properes seran a Cornellà de Llobregat, Palamós, Blanes i Alacant, i al mateix temps es faran sortides de plogging a Suècia, Regne Unit, Holanda, Romania, Qatar, Algèria, Sudàfrica, Austràlia, Xile, Colòmbia, Costa Rica i als Estats Units.

Us podeu inscriure de forma gratuïta tant a la jornada de divendres a la sortida programada per a dissabte a Cornellà de Llobregat, que recorrerà l’entorn del riu Llobregat, a través de la web del congrés.

Dissabte 14 de març · 9.00 h
Plogging Day!
Vols participar a la sortida simultània de ploggers a diferents ciutats del món?


 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament ha decidit incrementar les sancions per canviar actituds i modificar comportaments d’una minoria, amb l’objectiu d’evitar problemes de salubritat i de convivència.

Notícia

L’Ajuntament de Cornellà ha començat a instal·lar avui els nous contenidors de recollida d'escombraries, d’acord amb la nova contracta de neteja viària i recollida de residus, que té com a objectiu respondre de forma més eficient a les demandes de la ciutadania i incorporar recursos i tecnologies més innovadores i sostenibles. 

Article

Durant l'any 2021, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha realitzat cinc activitats divulgatives consistents en la caracterització dels residus d'un contenidor, habitualment coincidint amb una festa de barri o activitat cívica.

Butlletí