Plogging Day a Cornellà de Llobregat

dissabte, 14 març, 2020 - 09:00
Cornellà de Llobregat

En el marc del BCN Plogging Congress, el primer Congrés internacional d’aquesta modalitat esportiva que combina les sortides actives a la natura amb la recollida de brossa del medi natural, el dissabte 14 de març s'organitzarà l'activitat #PloggingDay, quan es duran a terme de forma simultània més de quinze sortides de ploggers a tot el planeta. Les accions més properes seran a Cornellà de Llobregat, Palamós, Blanes i Alacant, i al mateix temps es faran sortides de plogging a Suècia, Regne Unit, Holanda, Romania, Qatar, Algèria, Sudàfrica, Austràlia, Xile, Colòmbia, Costa Rica i als Estats Units.

Us podeu inscriure de forma gratuïta tant a la jornada de divendres a la sortida programada per a dissabte a Cornellà de Llobregat, que recorrerà l’entorn del riu Llobregat, a través de la web del congrés.

Dissabte 14 de març · 9.00 h
Plogging Day!
Vols participar a la sortida simultània de ploggers a diferents ciutats del món?


 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La visita d'Èrik Ahlström a Palamós ha coincidit amb l'ajornament del primer Congrés Internacional de Plogging que s'havia de celebrar aquest divendres a Barcelona i que ha caigut arran del coronavirus. Darrere de la organització d'aquest congrés hi ha la iniciativa palamosina "Mou-te pel Mar", que els darrers mesos ha impulsat multitudinàries sortides de plogging a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Roses i Blanes.

Notícia

Ecovidrio i la Unió Esportiva Santboiana van impulsar des de mitjans de febrer la campanya a 'Aquest partit el guanyem nosaltres', per reciclar el pes del primer equip del club en envasos de vidre.

Notícia

L’AMB i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat presenten el projecte dels dos futurs aparcaments d’intercanvi del municipi. Les properes setmanes es posaran en marxa dos nous park&ride metropolitans; així,s’amplia el servei AMB P+R, que ofereix 423 places en sis municipis metropolitans

Butlletí