Mesures pal·liatives a la crisi ambiental

dijous, 13 abril, 2023 - 00:00 a dissabte, 6 maig, 2023 - 23:59

Les activitats humanes han alterat tots els racons del planeta provocant un canvi climàtic accelerat i un increment notable de les taxes de pèrdua de biodiversitat. Ambdós efectes són els  màxims exponents dels problemes ambientals amb els quals ens enfrontem actualment. Podem fer-hi res per revertir aquests problemes? O només podrem aplicar mesures pal·liatives? Ens hi podrem adaptar nosaltres i els altres organismes del planeta? Quin preu haurem de pagar? S'intentaran respondre aquestes i moltes altres preguntes durant el cicle de conferències, on es parlarà de decreixement, d'agricultura regenerativa, de mètodes de captura de diòxid de carboni, de l'ús de l'energia i de la restauració dels ecosistemes.

Més informació


 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic
Economia
Energia

Relacionats

Notícia

TubVerd, la xarxa d'energia sostenible d’Aigües de Mataró, ha estat premiada a la IV edició dels Premis BASF d’Economia Circular, en la categoria d’administració pública. 

Acte
14/11/2023 - 08:30
Tecnocampus Mataró. Avda. Ernest Lluch, 32
Notícia

Una vintena de Comunitats Energètiques de l’economia social i solidària del territori català que estan en funcionament o que estan a punt d’engegar s’han trobat per primera per primera vegada en una jornada a Mataró per crear la primera Xarxa de Comunitats Energètiques de l’Economia Social i Solidària de Catalunya.  

Butlletí