Mercat de segona mà a Cubelles

dissabte, 2 juliol, 2016 - 10:00 a diumenge, 3 juliol, 2016 - 09:59
Geolocation

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cubelles, conjuntament amb l'Associació Clorofil·la organitzen el primer mercat de segona mà de Cubelles que es realitzarà el proper dia 2 de juliol de 2016 de les 17:00h a les 21:00h a la plaça del Mercat.

En aquest mercat es pretén afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les tres “R”: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

La participació serà gratuïta i es podrà intercanviar, regalar, comprar i vendre objectes sempre que siguin de segona mà i en bon estat per la seva reutilització. Podrà participar qualsevol persona major de 18 anys. Estan exclosos d’aquesta venda els productes alimentaris, els animals, productes perillosos per la salut o pel medi ambient i les restes d’estoc de botigues.

També hi haurà un taller de reciclatge ofert per l’Associació Clorofil·la i adreçat als nens i nenes mitjançant el joc i l’expressió creadora per practicar les tres “R” i música.   


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Cubelles han presentat aquest dijous 23 de setembre l’estudi de contenització encarregat a l’ens municipalista amb l’objectiu d’optimitzar i millorar la recollida selectiva a la vila i reforçar l’efectivitat del servei. A l’acte públic hi ha pres part el vicepresident de l'àrea de Gestió de Residus Urbans, Jordi Bosch; el primer tinent d’alcaldia i regidor de Medi ambient, Josep Maria Hugué, i l’alcaldessa del municipi, Rosa Fonoll qui, al seu torn, també és la vicepresidenta d’Iniciatives econòmiques de la Mancomunitat.

Acte
26/11/2021 - 00:00
A Can Falç de Mar, Passeig de la Ribera 12. Sitges
Notícia

Les regidories de Benestar social i Medi ambient de l'Ajuntament de Cubelles impulsen els primers horts urbans socials al municipi.

Butlletí