Llinars celebra la Setmana de la Sostenibilitat

dilluns, 30 maig, 2022 - 00:00 a dissabte, 4 juny, 2022 - 23:59Arrel de l’obtenció de la certificació de destinació turística Biosphere, programa que promou una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, i el retorn social i econòmic; del 30 de maig al 4 de juny de 2022 l’Ajuntament de Llinars posa en marxa un programa d’activitats per sensibilitzar a la població sobre la importància de tenir cura del medi ambient i de preservar el nostre entorn per una millor qualitat de vida.

Des de l’Ajuntament, durant el 2021, ja es van realitzar diferents actuacions en matèria de sostenibilitat com la implantació de la recollida selectiva de residus mitjançant el porta a porta, l’aplicació de mesures de millora de l’eficiència i estalvi energètic en instal·lacions municipals i la utilització d’energies renovables en equipaments municipals.

Seguint, per tant, amb el compromís a favor de la sostenibilitat i la cura del medi ambient, tindran lloc una sèrie d’activitats on tothom qui vulgui podrà col·laborar en fer del nostre entorn un espai sostenible, agradable i respectuós amb el medi ambient.

Una d’aquestes activitats està organitzada pel col·lectiu BCC per netejar els voltants del poble el proper dissabte, 4 de juny al matí. Les persones o grups familiars que hi vulguin participar hauran d’omplir prèviament aquest formulari.

Per altra banda, s’ha engegat la campanya per reutilitzar envasos i bosses als comerços d’alimentació i parades del mercat, i així fer més sostenible la compra de productes d’alimentació contribuint a reduir els residus que es generen. Aquesta campanya implica el regal d’un envàs, bossa de malla i bossa de pa, depenent del comerç o parada, i la participació en un sorteig del vals de compra.

Consulteu el programa.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Llinars
Categories: 
Compra verda/Consum
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Donar a conèixer les diferents iniciatives que es fan a Mollet en l’àmbit de medi ambient i sostenibilitat, aquest és un dels objectius de la ‘Festa Verda i de la Biodiversitat‘ que impulsa l’Ajuntament de Mollet.

Notícia

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient s’ha presentat la mascota de la Canovelles Sostenible escollida entre els dibuixos participants en el concurs que ha organitzat la Taula Escoles + Sostenibles.

Article

Granollers programa activitats per sensibilitzar sobre el medi ambient i l’acció climàtica. Commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient i adhesió a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Butlletí