Jornades per la sobirania alimentària a Navàs

dijous, 4 maig, 2017 - 21:38
Geolocation

Des de l’Ajuntament de Navàs conjuntament amb l’Associació Menjadors Ecològics organitzem una doble Jornada per la Sobirania Alimentària.

De 10h a 14h

- Una jornada popular amb activitats per a tots els públics, durant tot el matí hi hauran activitats relacionades amb l'alimentació saludable per totes les edats perquè pugueu venir acompanyats de familiars, amics i de qui vulgueu.

- Una jornada tècnica amb quatre grups de treball:

Producció/circuits curts, grup obert a productores i productors

Menjadors ecològics i de proximitat, grup obert a AMPAS, AFA, mestres, cuiners, monitors, dietistes...

Administracions públiques, grup obert a responsables polítics, tècnics municipals i d'associacions

Transformar la cuina de la residència en ecològica i sostenible, grup tancat de cuiners, gestors de col·lectivitats i dietistes.

PER PARTICIPAR HAS D'INSCRIURE'T AL SEGÜENT FORMULARI

De 14h a 16h

Dinar popular saludable, sostenible i just. Els CHEFS2020 (xarxa de cuiners i cuineres de menjadors escolars ecològics i de proximitat) ens oferiran aquest menú:

1r plat: Arròs amb verdures i salsa de remolatxa

2n plat: Hamburguesa de cigrons i bolets acompanyada amb amanida de l'hort

Postres: Pastís de pastanaga amb xocolata

Venda de tiquets

A Navàs (preu 10€):

  • Oficina d'Atenció a la Ciutadania a Navàs (Plaça de l'Ajuntament, 8)
  • Oficina d'Atenció a la Ciutadania a Palà de Torroella
  • Complex Esportiu L'Eix (Passeig Cricumval·lació, s/n)
  • El Til·ler (C/ de l'Església, 22)
  • Cal Valentí (Carretera de Berga, 34)
  • Fleca El Crostó (C/ Germans Arnalot, 6)
  • Alberg de Castelladral
  • A través de la plataforma TICKETEA (preu 10€ + comissió 1€ = 11€)

INSCRIU-TE I PARTICIPA!


 

Municipis: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Notícia

S’ha desbrossat la cobertura arbustiva de 5 zones diferents, a més de dur a terme un seguit d’actuacions per recuperar la població de Conill de bosc.

Notícia

L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís a vuit anys per transformar el sistema alimentari de la ciutat i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta. És una iniciativa consensuada amb els diferents agents de la cadena alimentària i un dels fruits recollits després que la ciutat fos la capital mundial de l’alimentació sostenible l’any 2021.

Notícia

Els nous busos elèctrics —8 en total— entraran en servei de manera progressiva durant el mes de desembre.

Butlletí