Jornada tècnica "Impuls del biogàs a terres gironines"

dijous, 30 novembre, 2023 - 10:00 a 13:00El Clúster de Bioenergia de Catalunya amb el suport de l'Ajuntament de Navata, la Generalitat de Catalunya, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i de la Diputació de Girona organitza el proper 30 de novembre a Navata la "Jornada tècnica sobre l'impuls del biogàs a comarques gironines" una jornada per conèixer projectes de plantes de biogàs que poden tenir rèpliques en indústries del sector agroalimentari. El creixement del biogàs com a font energètica renovable és una realitat a escala europea i Catalunya no n’és una excepció. Catalunya és un dels territoris amb un teixit agroalimentari molt potent; fet que ens situa com a regió d’alt potencial en producció de biogàs.

De fet, moltes empreses de gas ja han començat a interessar-se pel biogàs i estan fent la transició cap aquesta nova font energètica. Altres sectors també aposten pel biogàs com a font d’energia i oportunitat de creixement. A més, la indústria agroalimentària té la capacitat de generar llocs de treball, valor econòmic i nous models de negoci. L’acte finalitzarà amb la visita (opcional) a la planta de biogàs de Vilanant d’Apergas.

Programa
Inscripcions
Més informació

 


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

Sant Vicenç de Montalt fa un pas endavant substituint el combustible per climatitzar dos edificis municipals amb una sola caldera de biomassa i una xarxa per distribuir l’energia produïda.

Acte
18/05/2023 - 18:30
Auditori del museu de la ciència del Cosmocaixa
Article

El Ple aprova el projecte per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, una planta de cogeneració i punts de càrrega de vehicles.

Butlletí