Jornada tècnica: Ciència ciutadana i natura

dimarts, 12 gener, 2021 - 10:00 a 11:45
En línia

La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural organitza la Jornada tècnica Ciència Ciutadana i Natura, emmarcada en el projecte Ciència ciutadana i natura.

A la jornada es presentaran els objectius generals del projecte, el seu portal web i la Comissió per a l’impuls de la ciència ciutadana i natura (CICCNA). També es presentarà una primera proposta de Pla acció 2021.

Seguidament es farà la taula rodona “Quina contribució pot  tenir la ciència ciutadana en la conservació de la natura?” on es reflexionarà sobre aspectes com els buits de coneixement on actualment pot intervenir i s’identificaran els principals objectius que permeten assolir els projectes de ciència ciutadana tant per generar nova informació, com per crear xarxes de coneixement. S’exposaran també exemples d’utilització de la informació generada en projectes de ciència ciutadana en el recent presentat Informe sobre l’Estat de la Natura a Catalunya 2020.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


Organitza: Generalitat de Catalunya


 

 

Etiquetes: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

Marta Jofra, Regidora de Medi Ambient i Espai Públic, creu que la consolidació d'aquesta espècie es deu a diversos factors com el tancament de les platges al març per la pandèmia, la xarxa de voluntariat que ha funcionat i les mesures d'informació i protecció posades en marxa.

Notícia

Una intervenció que potencia el Parc Fluvial del Besòs i l'entorn del riu com a espais de refugi climàtic davant de l'escalfament global

Article

  El Parc del Garraf és un dels escenaris triats per dur a terme el Programa de conservació d’aquest animal

Butlletí