Jornada "La importància de la innovació i els reptes d'adaptació de la gestió de residus cap a l'economia circular"

divendres, 23 novembre, 2018 - 09:15
Casal Pere Quart. Rambla, 69 Bxs, 08202, Sabadell

Envers un model innovador, sostenible i participatiu. Els temes d'anàlisi i debat seran: la innovació com a motor del canvi cap a un model de gestió de residus, i si és possible adaptar els eco-parcs o CTRs cap a models d'economia circular.

Els municipis de Manresa i Sabadell, juntament amb EURECAT-CTM i el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, es plauen a convidar-vos a la conferència nacional URBANWINS.

INSCRIPCIÓ


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Sota el lema: “Reis del reciclatge, patges del civisme”, l’Ajuntament busca la complicitat dels comerciants de la ciutat per sensibilitzar tota la població sobre el reciclatge. 

Notícia

L’Ajuntament de Sabadell ha començat una campanya per informar la ciutadania de què cal fer per desfer-se dels objectes voluminosos que té a casa i que ja no vol fer servir. L’administració municipal ha editat 2 mil cartells i fulls de mà i aquesta setmana els ha començat a repartir a la zona sud de Sabadell. Concretament es deixen dins de les porteries dels blocs de pisos dels barris d’Espronceda, Campoamor i la Creu de Barberà. Posteriorment es continuarà amb el repartiment per altres barris, incloent els centres cívics i altres equipaments municipals.

Article

El premi representa un reconeixement als ajuntaments pioners en la posada en marxa d'accions destinades a millorar la qualitat de l'aire, de manera que es facin visibles els seus esforços i serveixin d'inspiració per a altres homòlegs locals. El termini de presentació de candidatures al premis va haver d’estendre’s per motiu de la pandèmia de la Covid-19.

Butlletí