Jornada "La importància de la innovació i els reptes d'adaptació de la gestió de residus cap a l'economia circular"

divendres, 23 novembre, 2018 - 09:15
Casal Pere Quart. Rambla, 69 Bxs, 08202, Sabadell

Envers un model innovador, sostenible i participatiu. Els temes d'anàlisi i debat seran: la innovació com a motor del canvi cap a un model de gestió de residus, i si és possible adaptar els eco-parcs o CTRs cap a models d'economia circular.

Els municipis de Manresa i Sabadell, juntament amb EURECAT-CTM i el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, es plauen a convidar-vos a la conferència nacional URBANWINS.

INSCRIPCIÓ


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Sabadell ha començat una campanya per informar la ciutadania de què cal fer per desfer-se dels objectes voluminosos que té a casa i que ja no vol fer servir. L’administració municipal ha editat 2 mil cartells i fulls de mà i aquesta setmana els ha començat a repartir a la zona sud de Sabadell. Concretament es deixen dins de les porteries dels blocs de pisos dels barris d’Espronceda, Campoamor i la Creu de Barberà. Posteriorment es continuarà amb el repartiment per altres barris, incloent els centres cívics i altres equipaments municipals.

Article

Un total de 110 alumnes de 1r Cicle d’ESO han trepitjat durant aquesta setmana les dues “Habitacions” dels Mals Fums instal·lades al Parc Central del Vallès a Sabadell, amb una valoració positiva per part de docents i alumnat.

Notícia

El projecte és una iniciativa d’Ecoserveis i té l’objectiu de fomentar l’autoconsum col·lectiu ja que aquest pot generar un estalvi econòmic a les famílies, promoure un nou model energètic a les llars i apoderar les comunitats, transmetent-les el coneixement sobre els avantatges, requisits o normatives relacionades amb l’autoconsum col·lectiu.

Butlletí