Jornada "La importància de la innovació i els reptes d'adaptació de la gestió de residus cap a l'economia circular"

divendres, 23 novembre, 2018 - 09:15
Casal Pere Quart. Rambla, 69 Bxs, 08202, Sabadell

Envers un model innovador, sostenible i participatiu. Els temes d'anàlisi i debat seran: la innovació com a motor del canvi cap a un model de gestió de residus, i si és possible adaptar els eco-parcs o CTRs cap a models d'economia circular.

Els municipis de Manresa i Sabadell, juntament amb EURECAT-CTM i el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, es plauen a convidar-vos a la conferència nacional URBANWINS.

INSCRIPCIÓ


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
27/05/2021 - 00:00
Davant de l’Ajuntament. Plaça de la Vila, 1. Sant Fost de Campsentelles
Notícia

Amb el lema «Reduir els plàstics d'un sol ús és a les teves mans! Reptes per afrontar el canvi climàtic», l'edició d'enguany incideix en l'avanç de la Unió Europea cap a la prohibició d'aquests articles, entre els quals es troben les bosses, els coberts, gots, plats, canyetes, recipients d'aliments per consumir en el mateix envàs, els taps i tapes o els bastonets de les orelles. Una mesura que prioritza la prevenció i la reutilització en detriment de l'eliminació de residus.

Article

El Congrés de Qualitat de l’Aire [www.congresaire.cat] obre inscripcions per la seva 2a edició, que tindrà un format virtual els dies 14 i 15 d’octubre de 2021. 

Butlletí