Jornada: La gestió dels residus municipals: reptes de futur

dimecres, 31 maig, 2017 - 13:30

L’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Castelldefels hem organitzat aquesta jornada entorn La gestió dels residus municipals: reptes de futur, amb la voluntat que càrrecs electes, representants institucionals i tècnics de diversos ajuntaments i administracions facin un debat sobre la gestió dels residus municipals. El model de gestió i com avançar cap als objectius de recollida selectiva per a l’any 2020 millorant-ne els resultats seran els dos grans blocs de debat de les ponències.

La neteja viària i la recollida de residus són dues competències municipals i tant la necessitat de millorar-ne la gestió i el servei com la necessitat d’incrementar la recollida selectiva són dos reptes de futur.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Castelldefels ha iniciat una campanya per conscienciar la població que bona part dels residus que s'aboquen al carrer acaben a les platges i al mar.

Article

És el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorga al municipi que més implicació ha demostrat en la campanya "Moviment Banderes Verdes 2021", convertint-se en el referent del reciclatge d'envasos de vidre, la lluita contra el canvi climàtic i la cura de les nostres costes

Article

El Mercat Municipal "La Plaça" de Sant Feliu de Llobregat s'ha sumat a la campanya "Mercats sostenibles. Adeu als plàstics d'un sol ús!"  juntament amb mercats de Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, Granollers, Vilafranca, Igualada i Vilanova i la Geltrú. La campanya promoguda per la Diputació de Bacelona té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer la problemàtica dels plàstics i promoure un canvi d'actitud i hàbits per reduir-ne el consum.

Butlletí